Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Razgolitila je prsa junačka, ali zasad sreću dečkima nije donijela

Deysi Araujo
Foto: instagram.com/deysiaraujoz
17.06.2019.
u 11:21

Peru u nastavku turnira očekuju Bolivija i Brazil

Deysi Araujo, svestrana djevojka koja se nastoji istaknuti kao glumica, pjevačica i plesačica, pokušala je donijeti reprezentaciji Perua sreću obnaženom fotografijom na svom profilu na Instagramu, ali joj to nije pošlo za prsima. 

Peru je u uvodnoj utakmici Copa Americe odigrao samo 0:0 protiv Venezuele, pa i unatoč tome što je zadnjih 15-ak minuta imao igrača više na travnjaku.

Momčad u skupini A još očekuju utakmice protiv Bolivije i Brazila, te je za očekivati da će Araujo još ponekom paklenom fotografijom pokušati dići moral reprezentativcima. 

U oskudnoj je odjeći činila to i ranije, te je tako postala prepoznata kao od prvih dami momčadi poznate i pod nadimkom Blanquirroja. Na njezinu žalost, s prognozama nikada nije dobro stajala, pa je tako promašila i konačni ishod protiv Venezuele budući da je najavila 2:0 pobjedu Perua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se acerca la navidad, yo ya se que voy a pedir a Papá Noel.🙏✨ Y tu ya sabes que vas a pedir...?

A post shared by Deysi Araujo Z (@deysiaraujoz) on

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domxerex
11:49 17.06.2019.

Još jedna slatka obla ljepuškasta sponzoruša koja se nada uhvatiti nekoga tko ima love i misli donjom glavom dok ju gleda. Ako nasjedne sam si je kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije