Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavi došao kraj

Bili su tako sladak par: Preslatka pjevačica priznala da više ne ljubi darovitog vratara

Giulia Provvedi
Foto: instagram.com/ledonatellaofficial
17.06.2019.
u 09:09

Gollini i Provvedi zajedno su proveli godinu dana, a talijanski su mediji u studenome pisali da se u njihov odnos upetljala treća osoba

Pierluigi Gollini, 24-godišnji vratar Atalante koji je upravo dogurao do talijanske reprezentacije jer je prošle sezone izvanrednim obranama pomogao klubu da se plasira u Ligu prvaka, više nije u vezi s Giulijom Provveddi, preslatkom pjevačicom grupe Donatella.

Par je to tijekom vikenda potvrdio na svojim profilima na Instagramu, a Provvedi je obožavatelje i novinare zamolila da ne prčkaju po njihovoj intimi.

– Razlozi su bili osobne prirode. Bez obzira na to što ćete sljedećih dana čitati po novinama i portalima, Pierluigi i ja jedini ćemo znati pravu istinu. Molim da imate poštovanja prema mojoj odluci da o tome ne govorim – napisala je 25-godišnja pjevačica koja se odlično snalazi na tamošnjoj glazbenoj sceni uz svoju sestru blizanku Silviju. 

Gollini i Provvedi zajedno su proveli godinu dana, a talijanski su mediji u studenome pisali da se u njihov odnos upetljala treća osoba, odnosno da je vratar Atalante viđan u ugodnom druženju s izvjesnom damom. 

Je li ona poslije toliko mjeseci ipak presudila vezi, može se samo nagađati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@j.b4 😎💗✈️

A post shared by LeDonatella (@ledonatellaofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Silence🏝❤️

A post shared by LeDonatella (@ledonatellaofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever Young 💘🛥🐠🌊@ledonatellaofficial #DayOff #MyLove #Babe

A post shared by Pierluigi Gollini 👑 (@piergollo) on

Komentara 5

SA
samoborka
12:27 17.06.2019.

Vijest iz prave regije,Italije, a ne pasaluka! Bravoooo,napokon!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:04 17.06.2019.

Jedino je guza tu preslatka koliko vidimo, nadamo se da je ostala čitava

DI
Direkt
10:00 17.06.2019.

A gdje je Karleuša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije