Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Prosinečki se s brojem 9 vratio nakon bolesti

Kutija šibica
Luka Klun/Pixsell
24.12.2009.
u 00:02

Nakon deset mjeseci u kojima je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, nakon vrtoglavica, borbe s depresijom, Robert Prosinečki sinoć se prvi put vratio svojoj najvećoj ljubavi – nogometu!

Zaigrao je za svoje stare dečke iz Sesveta u veteranskom dijelu turnira, Riva Grupu (danas Sokol klub) s kojom je osvojio tri uzastopne Kutije. No, Srđan Mladinić, s kojim je nekad igrao zajedno u Croatiji, nije imao milosti, Splićani su slavili 3:1.

Fićo nije dao osmicu

– Veselio sam se kao malo dijete što ću ponovno igrati. Fićo (Filip Filipović, op. a.) nije mi dao moj broj osam i čudno sam se osjećao s brojem devet. Znao sam da neće štimati. Na parketu je najljepše, eto, sretan sam što ponovno mogu igrati, što je moja bolest stvar prošlosti – rekao je Robert Prosinečki.

Dakle, zdravstvenih problema nema?

– Imam još neke terapije, ali vrtoglavica više nema, normalno spavam, nadam se da se više zdravstveni problemi neće vraćati.

Dva sata kasnije Veliki Žuti je kao voditelj Fortune Promotionplaya vrlo emotivno skakao uz klupu. No, nije to bio njegov dan. Naime, u dvoboju protiv Akademije Marić njegovi dečki (Franja, Ješe, Štrok...) nisu bili pravi. Edin Mujčin je s dva pogotka momčad Silvija Marića doveo na prag četvrtfinala. U posljednjim minutama zaiskrilo je na parketu, a žučan verbalni duel vodili su Robert Prosinečki i Silvio Marić. Bilo je i psovki, a na kraju je Akademija Marić sa 2:1 izbacila Promotionplay. A Prosinečki je, poput Ćire 1998. godine, koji je tada njega zaboravio, zakasnio s trenerskom reakcijom. Morao je prije izvući vratara i staviti šestog igrača na parket.

– Sve je bilo u žaru borbe. Pa tko mene i Žutog može posvaditi – rekao je Silvio Marić koji će u subotnjem četvrtfinalu biti jači za Darija Šimića.

Mujčin: Gospić je prejak

Prosinečki je nakon utakmice rekao:

– Bili su bolji, a s Marićem sam se zagrlio i pružio mu ruku.

Nije sa Željkom Sopićem, igračem Lokomotive. Na kraju su se strasti smirile, a Edin Mujčin, junak pobjede Akademije Marić, dometnuo je:

– Mi sada igramo protiv Gospića koji je realno prejak za nas. Možda se nakon Božića i ne vratim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije