Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO SOPIĆ

'Pričao sam o Baresiju, a mi u 94. minuti vraćamo loptu nazad. Ali eto, tako danas uče djecu'

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
25.02.2024.
u 17:29

Trener Rijeke bio je vidno nezadovoljan nakon dramatičnog poraza u posljednjim minutama.

U derbi dvoboju 24. kola HNL-a na maksimirskom su stadionu nogometaši Dinama pobijedili Rijeku s minimalnih 1-0 (0-0) čime su smanjili zaostatak za vodećim dvojcem na ljestvici. Rijeka je ostala prva i ima 50 bodova. Drugi Hajduk ima 49, dok je Dinamo sada treći s 47 bodova uz to što aktualni prvak ima utakmicu manje. Dinamo je do bodova u derbiju došao golom iz jedanaesterca u 95. minuti, a strijelac je bio Fran Brodić.

GALERIJA Dinamo pobijedio Rijeku u derbiju 24. kola

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/15

- Znate kako se kaže: Na silu - na silu. Čestitam Dinamu. Imali smo plan igre i ne mogu nikome prigovoriti. Imali smo na kraju loptu pod kntrolom i dali smo pas nazad. Pričao sam o Francu Baresiju, koji je jedan od najveći ikad, izbio je 40 lopti u tribine. A mi vraćamo loptu nazad u 94. minuti. Ali eto, tako djecu danas uče.

VEZANI ČLANCI:

- Suđenje neću komentirati. Misim da smo trebali više igrati prema naprijed. Imali smo par kontri u kojima smo se spetljali. Teška utakmica naš očekuje protiv Rudeša, moramo se što prije oporaviti. Neki igrači će dobiti priliku koji nisu tu igrali. Moramo vidjeti što će biti s Obregonom - izjavio je trener Riječana, Željko Sopić. 

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
21:04 25.02.2024.

krampus9 Sopić loše ući svoje igrače. Rijecani ove sezone igraju dobar nogomet,ali danas su previše stimulirali. Previše su prigovarali sucu,I to na svaku njegovu odluku.Prednjačio je baš onaj koji nebi smio,trener.Toliko je bio nervozan i zato se i desilo too što se desilo.Sopić govori o jako mladoj momčadi, a prosjek godina je skoro isti kao i Dinamove momčadi.Sa prosjekom od 26 godina i nije baš toliko mlada momčad.Trebq njima pravi vođa, a Sopić to (još)nije.

Avatar bimbopus
bimbopus
05:48 26.02.2024.

Teško je biti objektivan ali definitivno nogomet koji igramo u našoj domovini nije na razini od sudjenja , igre i navijanja .

KR
krampus9
17:35 25.02.2024.

Sopicu da nije bio penal u 95, bio bi u 96 minuti, dinamo sto faula ni jedan žuti karton, ovako je naredjeno odozgo da se prvenstveno zakomplicira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije