Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Kos

Predsjednik Hajduka: Ako je Dinamo oštećen, žao mi je zbog toga

Ivan Kos
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/16
18.02.2018.
u 21:18

- Nikad se nismo maknuli od Torcide, to je ranije bilo možda krivo protumačeno. Torcida je dio kluba u simbiozi s Hajdukom.

Hajduk je danas na Maksimiru pobijedio Dinamo 1:0 i u Split se vraća s tri boda. Predjednik Ivan Kos bio je sretan zbog pobjede, a osvrnuo se na utakmicu i sve što se događalo na terenu.

- Žalosno je što nakon pobjede moramo pričati o sucima. Ja želim biti suzdržan i apeliram da se pogreške što manje događaju. Govorimo o onoj dubinskoj truleži i problemu na koji stalno apeliramo i o čemu stalno govorimo. Nismo ni protiv koga, ali se neke stvari moraju promijeniti. Naravno da svaki sudac ima pravo na pogrešku, ali boli kad su one u samo jednom smjeru. Po meni je problem kada postoje dvostruki kriteriji i oni su danas bili vidljivi. Žao mi je da se to događa neovisno o tome je li Hajduk oštećen ili nagrađen. Želimo bolju sudačku organizaciju i napravit ćemo sve da tako bude.

Je li Dinamo danas oštećen jer je Letica igrao rukom izvan šesnaesterca?

 

- Ako je tako, žao mi je da se to događa. Žao mi je što ne pričamo o fenomenalnim navijačima. Očito da ovakvi previdi i pogreške čine stadione praznima. Ne volim kada je oštećena ni jedna ni druga strana - rekao je Kos pa prokomentirao pobjedu nad najvećim rivalom:

- Maksimir je nekad bio neosvojiva trvđava, a sada smo je dva puta srušili. Ne želim da jedna utakmica određuje naš put, još je puno posla pred nama.

Igrači su danas nakon pobjede otišli pozdraviti Torcidu.

- Nikad se nismo maknuli od Torcide, to je ranije bilo možda krivo protumačeno. Torcida je dio kluba u simbiozi s Hajdukom. Navijači imaju pravo na svoje mišljenje.

Sporne situacije prokomentirao je Josip Radošević:

- Reakciju Letice nisam vidio, ali kod penala Dinama sam bio bliže i mogu reći da ga nije trebalo suditi.

Ključne riječi

Komentara 30

HH
hrvoje.horvatinic
22:16 18.02.2018.

Kakvo nam je stanje u drugim ligama, rukomet,kosarka, odbojka, stolni tenis, boks, judo, hokej na ledu,vaterpolo? Kad su Dinamo i Hajduk zadnji put imali neki zapazeni rezultat? Ono kad je Perosinecki igrao krajem 90ih ok i kad je Katalinic vodio Hajduk 1993/1994. Jos je nesro napravio Vaha s Dinamom i Kek s Rijekom i to je to.

DU
Deleted user
21:20 18.02.2018.

Sve ok Kos. Mi ne bumo kmečali. Bolji ne pobjeđuje uvijek.

ZD
Zdravkecmali
21:59 18.02.2018.

Opet ova pticurina o suđenju!? Kaze boli kad postoje dvostruki kriteriji sto je danas bilo ocito!? I onda na pitanje o igranju rukom golmana izvan 16m kaze da nu je zao!? De odjebite klosari, trovaci zraka. Danas ste spretno i sretno pobijedili i uzivajte u tome. Uz pomoc suca koji nije vidio da treba iskljucit golmana. Ali to je sve dio ove igre. I usput, gdje je taj famozni napad hajduka. Nijedan udarac prema golu u 95min? Osim tog poklonjenog gola od strane naseg panja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije