Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svlačionici

Evo što je trener Dinama nakon utakmice rekao svojim igračima

Dinamo Hajduk HNL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/15
18.02.2018.
u 17:45

-  Imali smo problem Stojanovića jer mu se na treningu ukočio vrat. Bio bi preveliki rizik da je odigrao utakmicu.

Nogometaši Dinama u 22. kolu HNL-a doživjeli su prvi poraz ove sezone. Hajduk je na Maksimiru došao do pobjede 1:0, a jedini gol na susretu postigao je Ohandza u 53. minuti susreta.

-  Činjenica je da smo izgubili utakmicu, ali u svlačionici sam nakon susreta igračima rekao da dignu glavu gore. Po mom dojmu, mi susret nismo trebali izgubiti igrom iz drugog poluvremena. Mislim da prvo poluvrijeme nije bilo kvalitetno, bilo je dosta greška, dosta nervozne, i bili smo statični. Nismo se kretali kako smo zamislili i nismo prepoznali i ostvarivali prednosti koje smo trenirali.  Primili smo gol iz naše gluposti, greška u komunikaciji. Jako mi je žao što smo izgubili. Baš ne volim gubiti, ali, baš, baš ne volim gubiti. Ali, ponavljam, nismo zaslužili izgubiti utakmicu, rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.

Dinamo Hajduk HNL
1/15

Mnoge je iznenadilo što u sastavu nije bilo Stojanovića i Sose.

-  Imali smo problem Stojanovića jer mu se na treningu ukočio vrat. Bio bi preveliki rizik da je odigrao utakmicu. bilo bi to neodgovorno s moje strane kao trenera. I Sosa, koji je bitan igrač za nas, dva tjedna nije trenirao. 

Dinamo je imao priliku izjednačiti iz jedanaesterca, ali Gavranović je pucao pokraj gola.

- To je lutrija, uvijek onaj koji se bolje osjeća izvodi jedanaesterac. Nadam se da će Gavranović u idućim utakmicama uspjeti.

 

Komentara 26

FL
FLYZG
18:41 18.02.2018.

Ti si Cvitanovicu jedan najobicniji levat i nesposobnjakovic kojeg je u ova 22 kola dobrano pomazila sreca mnogo puta,momcad pod tvojim vodstvom nema reklo bi se ni glavu ni rep,ustvari dovoljno o tebi kao o treneru govori samo to sto ti je jedan onakav panj poput Lecjaksa u prvih 11,obrana je kriminalna,a napadacke akcije i sve sto ide prema naprijed ti se svodi na puku slucajnos i inspiraciju Soudanija,eventualno Olma itd...,a taj famozni Gavranovic nikada nece biti u Dinamu ono sto je bio u Rijeci,jer on je tipican igrac/napadac kojemu trebaju lijepo servirane lopte,a on u Dinamu to nema od koga dobiti jer u Dinamu ne postoji trenutno igrac koji zna proigrati,asistirati itd...,a sreca je tvoja sto Dinamo ima jos kakvu takvu prednost bodovnu...

MA
Majur
18:19 18.02.2018.

Izgurat ćeš za gazdu sezonu,osvojit prvenstvo...prodati na ljeto kvalitetne koji su još ostali,kupiti škart igrače,ispasti u pretkolu,dobit nogu i otpremninu(naravno)....doći će novi poslušnik-neznalica na klupu,a gazda će reći:”e sad stvaramo atomski Dinamo”....i cirkus ide dalje....hebiga.

CE
cenzura
19:15 18.02.2018.

Realno gledano loša utakmica jednih i drugih. Sudac preplašen, Dinamo oštećen, realno ništa-ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije