Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pejin u centru

Je li bio jedanaesterac za Dinamo ili mu je sudac želio pomoći?

Dinamo - hajduk
Foto: Screenshot
18.02.2018.
u 17:13

Kasnije je i Doumbia mogao dobiti crveni karton, ali nije, zbog čega se Kopić bunio pa je Pejin njega poslao na tribinu.

Dvoboja Dinama i Hajduka obilježile su i sporne odluke suca Tihomira Pejina. On je u nekoliko navrata skrenuo pozornost na sebe te navukao bijes obje momčadi.

U 53. minuti, čini se, Pejin je zakinuo Dinamo, a više o tome čitajte OVDJE.

Pred kraj susreta bunili su se hajdukovci. Prvo je u 79. minuti suđen jedanaesterac za Dinamo, ali čini se da je prvo Soudani napravio prekršaj, a tek onda je Borja Lopez igrao rukom. I zbog toga je dobio i drugi žuti karton.

Kasnije je i Doumbia mogao dobiti crveni karton, ali nije, zbog čega se Kopić bunio pa je Pejin njega poslao na tribinu.

 

Ključne riječi

Komentara 23

JU
juma
17:32 18.02.2018.

Nista posebno, samo vi trebate vristeci naslov. Ovo su standardne sporne situacije u kojima nema nista neobicno i kakvih vidjamo na desetke svaki vikend u ligama petice. Sve dok se ne uvede video tehnologija kao u Bundesligi, vidjat cemo ih i dalje, jer suci nisu roboti i nemaju usporeni snimak, niti mogu situaciju ponavljati i prosudjivati pet puta iz tri kuta kao mi pred TV ekranom. Zato ostavite covjeka na miru.

DU
Deleted user
10:44 19.02.2018.

Prekrsaj u napadu, a ne igranje rukom , hajdukov igrac nema kontrolu jer je sudani naskocio ns njega i rusi ga..ovo je klasicna sudacka sprdacina kao i uvijek..

NE
Neretva
17:38 18.02.2018.

Ok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije