Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

Gavranović slavio gol bivšoj momčadi, Rijeka uzela bod

Dinamo Rijeka
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/16
02.09.2018.
u 22:56

Igrač koji je donio izjednačenje Rijeci nije dočekao kraj utakmice na terenu, jer je u 89. minuti dobio drugi žuti karton.

Dinamo i Rijeka su u derbiju šestog kola HNL-a na Maksimiru odigrali 1:1.

Početak utakmice nije donio puno prilika, a modri su poveli u 32. minuti kada Gavranović nije imao težak zadatak iz blizine nakon što je prethodno Escoval nespretnom reakcijom pogodio okvir vlastitog gola, pa se lopta odbila točno pred napadača Dinama. Napadač modrih je kako je i najavio proslavio gol protiv bivše momčadi.

Samo šest minuta kasnije Rijeka je stigla do izjednačenja kada iskosa s desne strane Raspopović puca, Leovac nije stigao zatvoriti, već je promijenio smjer lopti koja parabolom završava iza leđa Livakovića.

Dinamo Rijeka
1/13

U samoj završnici prvog dijela po jedna dobra prilika na svakoj strani, ali istaknuli su se vratari Sluga, odnosno Livaković.

U nastavku je Dinamo tražio drugi gol, no blok Riječana izdržao je sve njihove napade, iako su gosti u samoj završnici ostali s deset igrača nakon što je drugi žuti karton dobio Raspopović.

Rezultati by SofaScore

Tijek utakmice:

95' - Gotova je utakmica na Maksimiru. Dinamo i Rijeka odigrali su bez pobjednika 1:1.

90' - Igrat će se pet minuta sudačke nadoknade.

89' - Raspopović je neoprezno s leđa srušio Šunjića i dobio drugi žuti karton pa je prije svih morao u svlačionicu.

87' - Posljednja zamjena kod Rijeke - Mamić je ušao umjesto Pavelića.

86' - Dinamo je stisnuo Rijeku u njihov šesnaesterac, no rezultat se ne mijenja.

82' - Druga zamjena kod Dinama. Hajrović seli na klupu, a ušao je Budimir.

75' - Još jedna zamjena kod Rijeke. Utakmica je gotova za Hebera, a na terenu je Capan.

73' - Mijenja Kek, izašao je Acosty, a ušao Kvržić.

72' - Stojanović je ubacio s desne strane za Gavranovića, no ovaj nije uspio zahvatiti loptu na pet metara i propada jako dobra prilika Rijeke.

66' - Kadzior je glavom pucao sa sedam metara, no siguran je Sluga.

61' - Perić je srušio Acostyja i požutio.

57' - Opet Sluga zaustavlja modre! Ovog puta uz dosta poteškoća je zaustavio udarac Kadziora s 18 metara.

56' - Dilaver je dočekao na drugoj vratnici ubačaj s desne strane i pucao glavom, no Sluga sjajno brani.

51' - Zaprijetili su modri nakon prekida, no udarac Perića, odlazi pokraj gola.

46' - Mijenja Bjelica odmah na početku nastavka, umjesto Leovca ušao je Perić.

45' - Nakon prvih 45 minuta na Maksimiru rezultat je 1:1, za domaćine je zabio Gavranović, a gostima je izjednačenje donio Raspopović.

44' - Odmah prilika na drugoj strani, opalio je Lončar s 20-ak metara, išlo je to u same rašlje, ali Livaković odbija u korner.

43' - Imao je Dinamo novu priliku za vodstvo, dobio je Olmu loptu na 14 metara, no Sluga pravovremeno ulazi u njegov udarac.

38' - GOOOOLLL! Rijeka izjednačila. Nisu se dinamovci dugo veselili. Iskosa s desne strane s 20-ak metara opalio je Raspopović, čija lopta od bloka Leovca postaje neuhvatljiva za Livakovića te u paraboli završava u suprotnom kutu za 1:1.

32' - GOOOOLLL! Dinamo vodi. Nakon ubačaja Kadziora s desne strane, Escoval nespretno reagirao i glavom pogađa vlastiti okvir gola, nakon čega se lopta odbija točno pred Gavranovića koji nema težak posao za 1:0.

28' - Imat će sigurno Riječani nakon utakmice dosta povika na situaciju koja se dogodila pred golom Dinama. Suđeno je zaleđe Riječanima, u kojem je bio Lončar, no ne i Acosty koji se sam sjurio prema golu Livakovića.

23' - Iza nas je četvrtina utakmice u kojoj nismo vidjeli puno. Dinamo dominira, no imao je tek jednu priliku.

15 '- Nova dobra akcija Dinama, lopta dolazi do Olma, koji puca s 14 metara, ali je to blokirano.

11' - Raspopović je srušio Kadziora te postao prvi igrač sa žutim kartonom.

8' - Modri su se nametnuli od prve minute, a prvu priliku je imao Gavranović koji je nakon ubačaja Stojanovića pucao preko gola s 11 metara.

1' - Sudac Duje Strukan iz Splita dao je znak za početak utakmice.

Dinamo: Livaković - Stojanoivć, Theophile, Dilaver, Leovac - Šunjić - Hajrović, Olmo, Gojak, Kadzior - Gavranović.

Rijeka: Sluga - Raspopović, Escoval, Punčec, Pavelić - Grahovac, Čanađija - Acosty, Lončar, Heber - Gorgon.

Ključne riječi

Komentara 20

MA
maxxxx
23:37 02.09.2018.

Zašto ne bi slavio? Da je rođeni riječanin, još nekako, ali ovako najobičnije preser@vanje. Da ne spominjemo da mu je armada zviždala dok je još igrao u Rijeci, bez obzira na to koliko im je bodova donio.

JM
ja-ma
23:33 02.09.2018.

Koja užasna utakmica.Rijeka je igrala bunkerčinu,a u drugom poluvremenu nisu prešli centar.Dinamo,bez Ademija i Oršića nije efikasan.

MA
Marsijanac
21:55 02.09.2018.

Cim je Dinamo primio pogodak teski kreteni ba stadionu poceli su ponovo skandirati; " HNS pederi nogomet ste ......." Rijecki igrac je lijepom VANJSKOM felsom postigao krasan pogodak. Zaista me cudi da tu vanjsku felsu ne vidjamo cesce . Modricc je upotrebljava u dodavanjima ali pri udarcu ni ne sjecan se kada sam je zadnji put vidio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije