Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADRU

Pozitivan na koronu družio se s djecom u Hrvatskoj, ali se ne kaje: To je prošlost!

Grigor Dimitrov
Foto: Instagram/Grigor Dimitrov
1/4
28.07.2020.
u 10:33

Dogodilo se ono što se dogodilo na Adria Touru. Bilo je puno interpretacija. To je stvar prošlosti, ne samo za mene nego i općenito - poručuje Dimitrov

O bugarskom tenisaču Grigoru Dimitrovu pisali su brojni svjetski mediji nakon što je otkriveno da je tijekom turnira Adria Tour u Zadru bio pozitivan na koronavirus.

Finale Adria Toura otkazano je jer je bugarski tenisač Grigor Dimitrov bio zaražen koronavirusom. Nakon toga su teniske zvijezde koje su nastupile na turniru dovezene ispred zgrade poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo u Zadru gdje ih je dočekao glavni epidemiolog zadarske županije dr. Alan Medić. Nastala je prava mala panika zbog broja gledatelja koji su bili na turniru, ali i zbog samog ponašanja Dimitrova koji je igrao košarku s kolegama te se družio s djecom.

Navijači su smatrali da je Dimitrov sumnjao da je pozitivan jer se tijekom meča s Bornom Ćorićem odbio rukovati s protivnikom već mu je samo "dao lakat". Nakon toga ni sucu nije dao ruku. Nakon toga pozitivni su bili i Borna Ćorić, Goran Ivanišević, Novak Đoković, i dva trenera.

Dimitrov je u razgovoru za L'Equipe otkrio kako se osjećao nakon svega te koliko je važna mentalna stabilnost u takvim trenucima.

- Mentalno, nije lako. Ljudi moraju znati da se to može dogoditi, i da se to može dogoditi bilo kome i da morate naučiti živjeti s tim. Bio sam po 24 sata sam u svoja četiri zida i tako 20-ak dana - objašnjava Dimitrov koji je jasno iskazao kako se ne kaje zbog događaja u Zadru.

- Dogodilo se ono što se dogodilo na Adria Touru. Bilo je puno interpretacija. To je stvar prošlosti, ne samo za mene nego i općenito - poručuje Dimitrov.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:57 28.07.2020.

Zrkni!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije