Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KRANJČAR

'Poslije Njemačke prestat ću igrati'

sp-kranjcar-txt.jpg
import
08.06.2006.
u 19:01

U susretu sa Španjolskom Niko Kranjčar igrao je najbolje dosad u pripremnim utakmicama. U Beču u igri protiv Austrije bio je solidan, u Osijeku je dobio zvižduke, protiv Poljske igrao je tako-tako...

- Bilo je u redu. Ali, ne ocjenjujem svoju igru. To je vaš posao. Zadovoljan sam, ali uvijek mislim da mogu i bolje - kazao je Niko Kranjčar. Unatoč porazu od Španjolske, u hrvatskom taboru osjeća se zadovoljstvo. Zadovoljan je i Niko Kranjčar.

Pokazali smo snagu
- Posebno dobro igrali smo prvih šezdesetak minuta. Ta nam je utakmica vrlo dobro došla, pokazali smo da možemo puno toga, da smo kvalitetni. I da na Svjetskom prvenstvu možemo očekivati ulazak u drugi krug. Nije lijepo izgubiti, dajemo povod zlonamjernicima... Ali, igrajući protiv jake Španjolske pokazali smo da smo moćni - ističe Kranjčar. Hrvatski razigravač istaknuo je pozitivnu stranu dvoboja u Ženevi.

-Najbitnije je da smo povećali samopouzdanje. Išlo mu je dobro. Hrvatska je povela nakon što je njegov centaršut Pablo poslao u vlastitu mrežu. U 55. minuti Nikin udarac glavom Canizares je zaustavio iza gol-linije.

- Meni se čini da je bio gol - kratko je rekao Niko. Momak koji je bio na udaru kritika, u susretu s Furijom začepio je usta onima koji smatraju da mu nije mjesto u izabranoj selekciji. - Ne opterećujem se time. Nikada se nisam opterećivao. I nije mi sada, ako to mislite, pao nekakav kamen sa srca. Uvijek sam bio svjestan svojih kvaliteta.

Ima li što novog s njegovim transferom? Je li ga tko gledao u Ženevi? - Ne. I ne zanima me to.

Ponude se gomilaju
A onda je u šali ispalio, premda u posljednje vrijeme nekako često rabi tu šalu: - Nakon Svjetskog prvenstva prestat ću igrati nogomet. Naravno, to nije istina. Jer, u Ženevi je bio i njegov odvjetnik Emil Žgur. Navodno razmatraju ponude koje Niko ima. I u idućih desetak dana odlučit će kamo će. Celtic još živi, ni Roma nije umrla, Houlier se u Lyonu još bori za njega, a Wolfsburg je također jako zainteresiran, kao i Wigan i West Ham. (om)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije