Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Na rubu

Popularna ljepotica: Nije lako, rekli su mi da sam dobila posao samo zbog grudi

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sad sam slobodna", rekla je Talijanka
22. rujna 2020. u 19:50 1 komentara 8417 prikaza
Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
Pogledajte galeriju 1/6

Popularna talijanska sportska novinarka Diletta Leotta dala je intervju za talijanski tjednik Chi. Diletta je prvenstveno pričala o predrasudama koju su ju kao zgodnu ženu dočekale u svijetu sporta.

Zlatan Ibrahimović Rebiću 90 minuta Stari li Ibro? Fenomenalni veteran opet odlučio utakmicu

"Na početku nije bilo lako, kolega mi je također rekao da su me doveli samo zbog grudi, ali iz tog razloga sigurno nisam napustila Sky. Odlučila sam otići u DAZN jer je to bio novi izazov i jer sam osjećala da se tržište satelitske televizije počelo mijenjati", kaže Diletta.

Pričala je nakon toga i o nagađanjima koja su mediji imala o njoj i potencijalnoj aferi s inače zauzetim veteranom Milana Zlatanom Ibrahimovićem.

Ellie-Jean i Holly-Daze Coffey I to misle dobro naplatiti Svijet sporta još trlja oči od šoka: Slavne sestre se odlučile baciti u pornografiju!

"Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati jasnosti da se ne dovedeš u pogrešne situacije. Sad sam slobodna. Oduvijek sam bila zaručena, morala sam smoći hrabrosti da napravim prostor za dubinsko upoznavanje sebe i donošenje važnih izbora, da bih mogla biti sama na kauču i gledati film, a da nikome ne moram odgovarati", rekla je Diletta.

Coronavirus - Traffic control Neustrelitz
NISU NIŠTA PRIMJETILI
Policija na autocesti zaustavila oca i sina: U nevjerici su gledali u stražnje sjedalo
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima