Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meč u drugom planu

Popovich razbjesnio Sterna, Spurse čeka značajna kazna

'San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich signals towards the court during the second half of their NBA Western Conference semi-final playoff basketball game against the Los Angeles Clippers in San
'MIKE STONE'
30.11.2012.
u 08:22

Trener Spursa odlučio je protiv Miamija, u utakmici koja je prenošena na nacionalnoj televiziji, odmoriti četvoricu igrača iz prve petorke - Duncana, Parkera, Ginobilija i Greena!

Četvrtak navečer u SAD-u rezerviran je za šlagere, igraju se velike utakmice, jaki derbiji, susreću se ljutiti rivali... Dvoboji se prenose na nacionalnoj televiziji, vlada veliko zanimanje, gledanost je također na zavidnoj razini... Sve to treneru San Antonio Spursa Greggu Popovichu ne znači više od pišljiva boba. Oduvijek je on bio onako svoj, pa je i za utakmicu s Miami Heatom dugoočekivani dvoboj momčadi koje su zajedno ove sezone upisale 23 pobjede i samo šest poraza, odlučio odmoriti četvoricu igrača iz prve petorke! Duncan, Parker, Ginobili i Green poslani su nakon dvoboja s Orlandom kući u Teksas kako bi dobili dan više odmora za utakmicu s Memphisom u subotu.

Sve to razbjesnilo je čelnika NBA lige Davida Sterna koji je najavio značajne sankcije i kaznu San Antoniju jer su upropastili šlager večeri. Iako, i bez četvorice najboljih igrača, Spursi su bili na rubu pobjede kod Miamija. Samo 4:53 minute do kraja imali su sedam razlike (92:85), u zadnju minutu ušli su s prednošću 98:97, da bi 14 sekundi do kraja nakon dva slobodna Splittera došli na samo koš zaostatka (100:101). Tricu za produžetak promašio je O'Neal šest sekundi prije kraja, a zatim je Miami s još malo slobodnih bacanja povisio razliku i pobijedio 105:100.

U redovima desetkovanih Spursa najbolji je bio G. O'Neal sa 20 koševa, četiri skoka i sedam asistencija, dok je Miami predvodio James sa 23 koša, devet skokova i sedam asistencija.

U drugom dvoboju večeri Denver je kao gost izgubio kod Golden Statea 105:106. Za domaćine je Lee postigao 31 koš, uz devet skokova i šest asistencija, a kod Nuggetsa najbolji je bio Iguodala (22 koša, četiri skoka, četiri asistencije).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije