Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Poklepović: Treba me naslijediti domaći trener

Stanko Poklepović
Goran Stanzl/PIXSELL
04.04.2015.
u 00:30

– Nije to priča za sada, ono što se pisalo neprimjereno je, stvorena je atmosfera koja nije dobra. I klub mora voditi računa da to radi u tajnosti.

Stanko Poklepović komentirao je Hajdukovu potrage za njegovim nasljednikom. Nije mu se svidjelo što se sve to događa javno.

– Nije to priča za sada, ono što se pisalo neprimjereno je, stvorena je atmosfera koja nije dobra. I klub mora voditi računa da to radi u tajnosti. Klub mora imati pretpostavke što će biti 1. srpnja, ali to ne smije biti javno prezentirano. Moja sugestija je da novi trener bude domaći čovjek, ne da dovode Munoza (tako Špaco naziva nizozemskog trener Moniza, nap. a.) – kazao je Špaco.

>>Kurbanov: Hajduk bi teško bio prvak u Azerbajdžanu

Komentara 1

MU
Mukowsky
07:18 04.04.2015.

Mora doci stranac i to iz neke banana drzave kako bi se lakse oprala lova za .............!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije