Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Euru bez Dejana

Pogledajte Lovrenovu reakciju nakon što ga Čačić nije pozvao

Dejan Lovren
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
17.05.2016.
u 14:36

Lovren je na svom Instagram profilu prokomentirao slikom iz videa nazvanog "Lovrenov preporod 2015/16" namontiranom na Čačićev začuđeni pogled

Dejan Lovren ove je sezone igrao sjajno u Liverpoolu, ali ne ide na Europsko prvenstvo zbog svađe s Antom Čačićem. Hrvatski izbornik prekrižio je braniča redsa s popisa za Euro.

- Kada Lovren shvati da se mora podrediti momčadi, sigurno će naći način vratiti se u reprezentaciju - rekao je izbornik na konferenciji za medije kada je objavio popis za EP.

- Rekao sam već pri inauguraciji na izborničku poziciju da je hrvatska reprezentacija ispred svakog pojedinca. Od tog stajališta neću odstupiti ni za koga. U hrvatskoj svlačionici nema mjesta ultimatumima, mora postojati respekt prema hrvatskom dresu, suigračima i izborniku. Time sam sve rekao - nedavno je izjavo Ante Čačić.

Lovren je na svom Instagram profilu prokomentirao slikom iz videa nazvanog "Lovrenov preporod 2015/16" namontiranom na Čačićev začuđeni pogled.

Foto: Instragram

Izbornik je tada naglasio kako Lovren ovu situaciju može i pozitivno iskoristiti.

- Pred Dejanom su najbolje nogometne godine. Igra dobro u Liverpoolu i želim mu da tako i nastavi. Nadam se da će zrelo prihvatiti ovu odluku i uvidjeti da se i najveći nogometaši prije svega stavljaju u službu kolektiva, a tek onda razmišljaju o sebi. Jedino je takav pristup prihvatljiv za hrvatskog reprezentativca i s takvim bi razmišljanjem za njega bilo mjesta među vatrenima u budućnosti - rekao je Ante Čačić.

>>Katalinić: Čačić ne treba biti tašt, Lovrena mora pozvati

Komentara 45

PE
peroskretnicar
14:46 17.05.2016.

probaj Klopu poslat sličnu poruku

ZO
zoom
14:52 17.05.2016.

ima čačić pravo što ga nije pozvao, sramotno je lovrenovo ponašanje!

LU
lukivoda
14:59 17.05.2016.

ljakse ostaje ljakse ma gdje bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije