Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI DAN U ITALIJI

Pizzaro nastradao od petarde, Chivu razbio lubanju

Dražen Besek
Foto: Marko Jurinec
1/2
Autori: M.M./VLM, TS
07.01.2010.
u 10:01

Rumunjski branič u redovima milanskog Intera Christian Chivu (29) ozlijedio je glavu u utakmici 18. kola talijanskoga nogometnog prvenstva protiv Chieva te je operiran u bolnici u Veroni.

U utakmici u kojoj je Inter slavio s minimalnih 1:0 Chivu je napustio travnjak u 48. minuti nakon jednog sudara sa Sergijom Pellissierom, a ubrzo je prevezen u bolnicu gdje je izvršen operativni zahvat na njegovoj napukloj lubanji kako bi se smanjio hematom.

Na gostovanju kod Cagliarija nastradao je veznjak Rome David Pizzaro. Njega je na poluvremenu, po izlasku iz tunela, najvjerojatnije netko od navijača pogodio petardom. Ostao je ležati, ali se nakon nekog vremena podigao i nastavio utakmicu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:27 08.01.2010.

Dolaze bolja vremena i treba održavati nadu. Treba pogledati link http://www.youtube.com/watch?v=e_-jmuI6AGM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije