Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNA ZA NOVE USPJEHE

Petra Majdič nastavlja karijeru

Petra Majdič
Reuters
26.05.2010.
u 14:59

Slovenska skijašica trkačica Petra Majdič objavila je da će nastaviti karijeru još najmanje godinu dana.

Majdič je, podsjećamo, bila velika junakinja Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru jer je u individualnom sprintu uspjela osvojiti brončanu medalju s pet slomljenih rebara! Na zagrijavanju za utrku pala je u jarak i slomila rebra, ali se svejedno odlučila natjecati u disciplini u kojoj je bila najveća favoritkinja za zlato. U nevjerojatnom je raspletu uz ogromne bolove ova 30-godišnjakinja uspjela doskijati do bronce, a u cilju je pala u nesvijest.

Budući da je tada teško ozlijeđena, u pitanje je došao nastavak karijere najbolje slovenske skijašice trkačice.

Majdič je u srijedu objavila da će nastaviti karijeru. Zdravstvena ekipa koja je sanirala njezinu ozljedu i nadzirala proces rehabilitacije savjetovala joj je povratak treninzima, jer je to ''brži put ka saniranju ozljede''.

Kao glavni cilj Petra Majdič je postavila osvajanje Velikoga kristalnog globusa u Svjetskom kupu.

- Ja u karijeri imam medalju sa Svjetskog prvenstva, olimpijsku medalju, Mali kristalni globus u sprintu, a u ukupnom poretku Svjetskog kupa bila sam druga, treća i četvrta. Moj cilj je Veliki globus, iako znam da će ga biti jako teško osvojiti - izjavila je Majdič.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije