Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELO OZRAČJE

Petković priznao nakon velike pobjede u Europi: Možda je bila koja pivica

2020-21 UEFA Europa League Round of 32, 1st leg: FC Krasnodar 2 - 3 GNK Dinamo Zagreb
Andrei Shramko/Newscom/PIXSELL
20.02.2021.
u 09:10

– Da stalno igramo na najvišoj razini, nogomet ne bi bio zanimljiv. Naravno da želim biti najbolji u svakoj utakmici, ali svjestan sam da moram popraviti konstantu, da odigram barem solidno i kad imam loš dan.

Malo iza podneva zrakoplov iz Krasnodara doveo je u Zagreb nasmiješene igrače Dinama. Kako i ne bi bili takvi kad su u Rusiji ostvarili veliku 3:2 pobjedu i otvorili si put prema osmini finala Lige prvaka. Slavlja nakon utakmice nije bilo puno.

– Možda je bila pokoja ‘pivica’, više smo opušteno analizirali utakmicu – kazao je Bruno Petković i nastavio:

– Jako sam zadovoljan. Možda smo mogli ostvariti i komotniji rezultat, ali nećemo plakati za prolivenim mlijekom. Imamo dobar rezultat, igru koja nas veseli i to trebamo ponoviti u Maksimiru. Krasnodar će igrati napadački i vjerujem da ćemo to kažnjavati. Da, ovo je možda bila najbolja utakmica u Dinamu.

Zašto češće ne igrate na toj razini?

– Da stalno igramo na najvišoj razini, nogomet ne bi bio zanimljiv. Naravno da želim biti najbolji u svakoj utakmici, ali svjestan sam da moram popraviti konstantu, da odigram barem solidno i kad imam loš dan.

Nije želio ulaziti u priču o tome dokle može dogurati ovaj Dinamo u Europi.

– Ne mislimo o tome, nitko prije Osijeka nije ni spomenuo Krasnodar. Mislimo samo na uzvrat jer zaostatak od jednog gola nije previše za ekipu poput Krasnodara – zaključio je sjajni Bruno Petković.

Livaković je ponovno imao jednu čudesnu obranu. – Drago mi je da sam dao doprinos pobjedi. Vidio sam kasnije, dobro je izgledala ta obrana, bio je snažan udarac, čak mi je i ruku odnijela lopta. Bruno je odigrao jednu od najboljih utakmica za Dinamo, vjerujem u njega od prvog dana. Kad je takav, na nama je ostalima samo da odrađujemo svoj posao najbolje što znamo – veli Livaković.

Atiemwen je zabio za konačnih 3:2 u Krasnodaru, kad dobije priliku sve je češće iskoristi.

– Gađao sam prvi kut kod gola. A što se mene tiče, radim i vjerujem u sebe – kazao je Beli koji je postao veliki džoker Zokija Mamića. 

Komentara 2

ZD
Zdravkecmali
15:53 20.02.2021.

A i ti Junaci ako nemaš šta pametno nemoj ni pisat. Pozdravi drugove Tomicu i Karlicu..

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:00 21.02.2021.

Pa što i ako je bila koja pivica! Dečki su to zaslužili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije