Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA DINAMA

Ruski mediji žestoko udarili po braći Mamić, a Krasnodar su već otpisali

2020-21 UEFA Europa League Round of 32, 1st leg: FC Krasnodar vs GNK Dinamo Zagreb
Foto: Andrei Shramko/Newscom/PIXSELL
1/7
18.02.2021.
u 22:49

"Krasnodar će morati napraviti podvig jer je momčad Murada Musajeva jako loša. Sve upućuje na to da će Rusija za tjedan dana izgubiti posljednjeg predstavnika u Europi", piše Sovjetski sport.

Dinamo je napravio podvig u Rusiji i svladao Krasnodar s 3:2 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Evo kako ruski mediji opisuju utakmicu.

"Teška situacija za Krasnodar, dva puta su se spasili, ali su na kraju izgubili s 3:2", piše Sports.ru.

"Neuspješna europska sezona se nastavlja. Krasnodar primio tri gola od Hrvata i na korak je od ispadanja u Europskoj ligi", navodi Sport Express.

"Krasnodar je u trileru izgubio u Europskoj ligi. Dva puta se vraćao u utakmici s Dinamom, ali na kraju nije uspio zadržati remi", piše Moskovski Komsomolec.

"Sudeći po onome što smo vidjeli, Krasnodar će morati napraviti podvig jer je momčad Murada Musajeva jako loša. Sve upućuje na to da će Rusija za tjedan dana izgubiti posljednjeg predstavnika u Europi", piše Sovjetski sport.

"Krasnodar izgubio u dramatičnoj utakmici od Dinama u Europskoj ligi", navodi Rossijskaja gazeta.

A upravo dok je utakmica počinjala, ruski portal Sports na naslovnici je objavio članak u kojem se opisuje put braće Mamić.

"Trener zagrebačkog Dinama je kriminalac, također i njegov brat, bivši predsjednik kluba. Navijači ih mrze", naslov je na blog članku u kojem se navodi da su Mamići nepravomoćno u Osijeku osuđeni na zatvorske kazne.

Ključne riječi

Komentara 51

RP
Ružni patak
23:01 18.02.2021.

pa ko ima vece kriminalce nego rusi u nogometu i oko njega ,bravo Dinamo.

Avatar CUBE
CUBE
23:06 18.02.2021.

Dopingirani se javili, nek objasne pojavu milijardera u socijalističkoj Rusiji ?

BL
bluescreen
23:01 18.02.2021.

Bravo Zoran, bravo Zdravko Mamić. Neka kmeče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije