Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOVAN CIKLUS

Pet zadaća Zlatka Dalića za rujan - prva i najvažnija je sačuvati svoju poziciju!

30.08.2021.
u 16:49

U odnosu na selekciju koju je Dalić vodio na Euro nedostaju devetorica igrača: Lovre Kalinić, Šime Vrsaljko, Milan Badelj, Ante Rebić, Josip Brekalo, Ante Budimir, Luka Modrić, Domagoj Bradarić i Bruno Petković.

Komentara 5

SP
sportiglazba
03:12 31.08.2021.

Konacno da je netko rekao istinu - fucka se Dalicu za reprezentaciju - on samo pokusava ostati Izbornikl sto je duze moguce. Na kraju ce igraci odluciti - ako bojkotiraju dvije utakmice prica je gotova - nebi im bilo prvi puta. Nego zasto se ne prica da je Perisic bio na utakmici Hajduk-Rijeka (sa Nikolom Kalinicem) a sad je kasnio na okupljanje reprezentacije u Rusiji. Kako to da je imao vremena za Hajdukovu utakmicu a nije imao vremena doci na vrijeme na okupljanje

PP
plavac plavi
18:10 30.08.2021.

Daso bi rado vidio na Dalićevom mjestu luzera Bjelicu!!

DU
Deleted user
18:05 30.08.2021.

Koju poziciju sacuvati? Svoju? Ja licno vise bi volio da uzme 3 od 9 bodova u ove tri tekme i da dobije nogu i onda mozda dodje neki strucnjak na njegovom mjestu jer s njim uvijek strjepim. Jednostavno djeluju svi protivnici mocniji od Hrvtaske i tu nesto ne stima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije