Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U21 REPREZENTACIJA

Perišić: Bijeli su nam napravili uslugu, a dinamovci mi prijete...

\'11.08.2010., Varazdin- Kvalifikacijska nogometna utakmica izmedju Hrvatske u 20 i Norveske u 20 reprezentacije. Ivan Perisic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
07.10.2010.
u 08:05

- Brugge ima samo bod iz dva susreta i za nas je utakmica s Dinamom biti ili ne biti. Porazom bismo se oprostili od proljeća.

Vezna linija mlade hrvatske reprezentacije bit će znatno oslabljena u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija na gostovanju u Španjolskoj. Izbornik Dražen Ladić u Burgosu neće moći računati na požutjelog Matu Jajala te Ivana Rakitića koji će gotovo u isto vrijeme istrčati na travnjak stadiona u Tel Avivu u dresu A reprezentacija. Upravo iz tog razloga velik dio tereta u sredini terena past će na leđa Ivana Perišića, člana belgijskog Club Bruggea.

- Ne trebamo se brinuti zbog izostanaka. Momci koji će uskočiti na njihova mjesta sigurno će pošteno odraditi svoj dio posla. I bez Jajala, Rakitića i Lovrena možemo do povoljnog rezultata uoči uzvrata - rekao nam je Perišić na početku razgovora.

Koji bi vas rezultat zadovoljio?

- Pobjeda, naravno! Ali ne bih imao ni ništa protiv nerješenog rezultata ili minimalnog poraza, uz uvjet da zabijemo pogodak. Uz takav raspletu u prvoj utakmici, na uzvratu u Varaždinu imali bismo velike šanse dohvatiti plasman na europsku završnicu u Danskoj.

Samo devet dana nakon varaždinskog uzvrata, Perišić će sa svojim belgijskim poslodavcem ponovno doći u Hrvatsku. Točnije, u Zagrebu ga očekuje utakmica 3. kola Uefine lige protiv Dinama.

- Imamo samo bod iz dva susreta i za nas je to utakmica “biti ili ne biti”. Porazom bi se oprostili od planova za prezimljavanjem u Europi. S druge strane i Dinamu koji ima tri boda nije svejedno kako će odraditi dvije uzastopne utakmice protiv Bruggea. Dobrim raspletom mnogo toga mogu riješiti. Ali to se neće dogoditi - kaže Perišić.

Što kažu mladi Dinamovi reprezentativci?

- Prijete se! Ali morat će na terenu dokazati da su bolji - kroz smijeh poručuje mladi hrvatski veznjak.

Bruggeov velike suparnik iz domaćeg prvenstva, momčad Anderlecht, ne pamti po dobrom hrvatsku avanturu.

- Za mene je to bilo dvostruko zadovoljstvo, Hajduk je spektakularno u zadnjoj sekundi došao do pobjede, a Anderlecht je dobio pljusku od koje se neće tako brzo oporaviti. Koliko im je taj poraz teško pao, potvrđuje i poraz u derbiju belgijskog prvenstva, kada ih je Standard Liege pregazio s 5:1. Navijači traže trenerovu smjenu. A sve to ide na ruku mom Bruggeu - zaključio je Perišić.

Komentara 3

KR
krstul4
21:28 07.10.2010.

ispravno rečeno !

Avatar Topgen
Topgen
10:39 07.10.2010.

Odlican igrac samo mu nedostaje malo drskosti na terenu , ne zna se nametnuti , nije vodja.

OB
-obrisani-
14:53 08.10.2010.

NOGOMETNI i HOKEJAŠKI manager: http://www.powerplaymanager.com/r561 :::::U razvoju su još: FORMULA 1, TENIS, KOŠARKA, RUKOMET, ODBOJKA, BIATLON i BASEBALL na koje je moguća registracija te kad igra počne bit ćete obaviješteni na e-mail o početku pojedinog sporta. Trenutna zajednica managera u u postojećim sportovima broji oko 345000 korisnika i svakim danom sve je veća::::: http://www.powerplaymanager.com/r561

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije