Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRK NAJAVLJUJE UTAKMICU

Pap: Nismo vidjeli ni jednu utakmicu Rumunja

Dimitrios Papadopoulos
Antonio Bronić
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
01.10.2009.
u 11:04

Znam da imaju nekoliko izvrsnih pojedinaca, ali nismo ih vidjeli u akciji. No, to ne bi trebao biti problem - kazao je Dinamov Grk Papadopoulos.

Utakmica između Dinama i Timisoara osim domaćih zainteresirala je i strane medije. U skupini u kojoj nema klasičnog favorita upravo ove dvije momčadi, smatraju mnogi, mogle bi se boriti za drugo mjesto i prolaz dalje.

Na popisu putnika koji su u srijedu otputovali u Rumunjsku našao se i Dinamov napadač Dimitrios Papadopoulos. No, sudeći prema najavama, protiv Timisoara ne bi trebao startati. U napadu bi se stoga Mariju Mandžukiću trebao pridružiti Ilija Sivonjić.

Ipak, ponudio je Grk nekoliko riječi o Dinamovu protivniku. Priznaje kako o rumunjskoj momčadi ne zna puno, no očekuje tešku utakmicu.

- Znam da imaju nekoliko izvrsnih pojedinaca, ali nismo ih vidjeli u akciji. No, to ne bi trebao biti problem. Očekujemo da ćemo igrati dobro, no i da će utakmica biti teška - kazao je Pap te dodao da eventualne nerede na stadionu ni ne sluti:

- Očekujem dobru atmosferu na tribinama i nadam se da ćemo se kući vratiti s tri boda - prenosi Papove riječi Sportinglife.com.

Da bi došli do pobjede, smatra, trebaju odigrati kako Jurčić traži.
- Naravno da Dinamo može pobijediti, ali najvažnije je da igramo najbolje kako znamo. Moramo izvršiti ono što trener očekuje od nas - zaključio je Papadopoulos.

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:20 01.10.2009.

Borba za treće mjesto i prolaz...zar ne idu dalje samo prva dva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije