Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACHRAF HAKIMI

Oženjena zvijezda PSG-a namamila mladu ženu u svoj dom? Pokrenuta istraga zbog optužbi za silovanje

PSG Public Training - Paris
Foto: Joly Victor/ABACA
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
03.03.2023.
u 13:11

Hakimiju je zabranjen kontakt s njom, ali može napustiti zemlju. Navodna žrtva kaže da je po nju poslao auto...

Protiv marokanskog braniča Paris Saint-Germaina Achrafa Hakimija (24) pokrenuta je službena istraga zbog optužbe za silovanje, objavilo je u petak tužiteljstvo u Nanterreu. Igrač PSG-a i marokanske reprezentacije saslušan je u četvrtak, a zatim je stavljen pod sudski nadzor i protiv njega je službeno pokrenuta istraga. Tereti ga se da prošle subote silovao jednu ženu u svom domu u Boulogne-Billancourtu, u zapadnom predgrađu Pariza.

Mlada žena je u nedjelju otišla u policijsku postaju u Val-de-Marneu, gdje je rekla da je bila silovana, ali tada nije podnijela tužbu. Prema policijskom izvoru, tada je izjavila da je Achrafa Hakimija upoznala u siječnju na društvenoj mreži Instagram te da je u subotu otišla u njegov dom u automobilom kojeg je naručio igrač. 

Na licu mjesta je izjavila da ju je Achraf Hakimi ljubio i dirao bez njenog pristanka, prije nego ju je silovao, dodao je policijski izvor. Supruga Hakimija već je podnijela zahtjev za razvod braka.

Hakimiju je zabranjen kontakt s mladom ženom ali mu je dopušteno napuštanje francuskog teritorija, rekli su u tužiteljstvu. 

Nogometaševa odvjetnica Fanny Colin je u utorak izjavila za "Le Parisien" da su optužbe "lažne" i da je Hakimi, "miran" i "na raspolaganju pravdi".

Komentara 1

FO
forfun
15:27 03.03.2023.

Nemrem vjerovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije