Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u nemilosti

Ovo su zvijezde koje Louis Van Gaal nije volio

Louis van Gaal i Falcao
Reuters/PIXSELL
09.04.2015.
u 13:15

"Van Gaal je ništa bez igrača," rekao je Rivaldo nakon što ga je nizozemski trener "prekrižio" u Barceloni.

Režim Louisa van Gaala najbolje se može sažeti u ovih nekoliko rečenica.

"Nisu sve nogometne zvijezde baš onakve kako se predstavljaju u medijima. Krive mene za nedostatak golova, ali istina je da se ne trude dovoljno. Za dobar odnos s igračima najvažnija mi je njihova žrtva i predanost klubu. Oni nisu prave nogometne zvijezde, oni su medijske ličnosti."

Hristo Stoičkov je jedan od najžešćih Nizozemčevih kritičara, mnogo puta je izjavio kako nije osjećao njegovo poštovanje, piše Goal.

"Ne poštujem ga, baš ni malo, on je smeće... Igrao sam tako dobro 1998. na SP-u zato što me Van Gaal držao na ledu u klubu."

Rivaldo, osvajač Zlatne lopte 1999. godine također nema dobre uspomene na Van Gaala, koji ga je udaljio iz momčadi dok je igrao najbolji nogomet u karijeri.

"Van Gaal je ništa bez igrača," rekao je Brazilac nakon što ga je nizozemski trener "prekrižio" u Barceloni.

A koje još zvijezde Louis van Gaal nije volio pročitajte OVDJE.

>>Franck Ribery: Louis van Gaal je velik trener, ali i loš čovjek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije