Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNI INTERVJU

Franck Ribery: Louis van Gaal je velik trener, ali i loš čovjek

Franck Ribery
Reuters/PIXSELL
07.04.2015.
u 10:48

""Ne znam što će biti nakon što prestanem igrati i želim se fokusirati na još dvije sezone u Bayernu.'

Franck Ribery slavi danas 32. rođendan. Legenda Bayerna tim je povodom bio gost Goala i dao ekskluzivni intervju...

"Zabrinut za 32. rođendan? Ne, nema brige nikakve. Svaki dan je drukčiji, svi mi polako starimo. Kada si mlađi, tada si i aktivniji, a ja se sada više odmaram. Drugačije si slažem prioritete, iako i dalje si ostavljam poprilično vremena za zabavu", rekao je Francuz.

Ugovor mu istječe 2017. godine.

"Ne znam što će biti nakon toga. Trenutačno se sjajno osjećam u klubu, iako sam imao problema s ozljedama. Većina ozljeda iz prošle godine bila je zbog koljena i gležnja i već je pomalo frustrirajuće biti izvan terena. Tako primjerice nisam mislio nakon utakmice sa Šahtarom da ću imati toliko problema", rekao je Ribery.

Prije dva tjedna njegov je gost u Münchenu bio Zinedine Zidane.

"Uvijek je zadovoljstvo družiti se s njim, otići na večeru. Bio je strašan igrač, a kao osoba je čudesan. Puno mi je pomogao kada sam se ja priključio reprezentaciji 2006. godine. Toliko je naslova osvojio, tako da je svaki njegov savjet bio strašan. Često smo u kontatktu, tako da sam rado opet večerao s njim".

Još ne razmišlja o tome bi li se i on odvažio u trenerske vode, poput svog prijatelja Zidanea.

"Ne znam što će biti nakon što prestanem igrati i želim se fokusirati na još dvije sezone u Bayernu. Možda ću poput njega krenuti s omladinskim pogonima, a možda ću trenirati seniore. Ne znam to u ovome trenutku".

U Bayern je došao 2007. godine i ostao sve do danas.

"Kada sam dolazio ovdje nisam imao ideju kako će se razviti cijela ova situacija. I jako mi se svidio klub, suigrači, uprava, navijači. Volim razgovarati sa svima, dijelim autograme bez problema, ljudi su ovdje jako dragi i sve me je to učinilo poprilično sretnim u Münchenu."

>> Ostatak pročitajte na Goal.com

>> Ribery naljutio Guardiolu: Ovo mu se više nikad ne smije ponoviti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije