Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOĐA HRVATSKE

Ovo smo svi čekali: Zlatko Dalić potvrdio fantastične vijesti u vezi Luke Modrića!

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/45
09.12.2022.
u 21:25

37-godišnji Luka Modrić nastavit će igrati za Hrvatsku i nakon svjetskog prvenstva, otkrio je Zlatko Dalić

Mnogi su sumnjali da će nastaviti i govorili kako će Luka Modrić nakon katarskog Mundijala objaviti kraj reprezentativne karijere. Međutim, izbornik Zlatko Dalić otkrio je fenomenalne vijesti i potvrdio da će hrvatski kapetan i zvijezda madridskog Reala i dalje predvoditi kockaste! Hrvatska je ostvarila golemi uspjeh i izbacila svjetsku velesilu Brazil nakon jedanaesteraca u četvrtfinalu svjetskog prvenstva. Dalić je demantirao neke medijske natpise i poručio kako će Luka još dugo voditi vatrene na terenu. 

 

- Igrao je 120 minuta, vodio nas do pobjede, zabio je penal kad je trebalo. To što on igra je nestvarno. Nije umoran, nije izostao, nije stao. Kad sam htio mijenjati, on je rekao da je potpuno spreman. U četiri dana igrati dvaput 120 minuta, to je nestvarno - rekao je Dalić pa poentirao:

- Ozbiljan je profesionalac, gospodin u kopačkama. On je svaki trening maksimalan, radi još i dodatno, individualno. Teško ćete naći da netko s 37 godina ovako vuče reprezentaciju. Nije to baš normalno, ali Luka pokazuje kvalitetu. Neki su ga počeli otpisivati, on se vratio i doveo Hrvatsku u polufinale. Luka Modrić će još dugo voditi Hrvatsku. To vam ja kažem - poručio je hrvatski izbornik. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 23

ME
medvedgrad
21:30 09.12.2022.

Sto na ovo kaze Aco Stankovic koji je iskoristio nacionalni javni servis za agitatorsko pljuvanje Luke , repke i domoljublja??? Znam samo da pati. I ona sacica slicnih. A mi uzivamo :)

PR
pravednik2
21:38 09.12.2022.

Hvala Luka.

DU
Deleted user
21:45 09.12.2022.

Nigdje večeras nekih of vodećih rusofila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije