Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMOLIDOR FIGHT

Ostao ležati bez svijesti, a sudac odbio prekinuti meč: Skoro sam umro

Ilustracija
Sergei Belski/REUTERS/PIXSELL
22.08.2018.
u 09:06

Barbosa je počeo gušiti Costu koji je ubrzo izgubio svijest, a nakon nekoliko sekundi ga je pustio, shvatio da nešto nije u redu i sugerirao sucu Emersonu Pereiri Saezu da protivnik ne reagira.

Melquiazel Costa tijekom meča za pojas prvaka u lakoj kategoriji za Demolidor Fight protiv sunarodnjaka Rafaela Barbose skoro je umro nakon što sudac nije prekinuo borbu nakon što je ovaj izgubio svijest.

Naime, Barbosa je počeo gušiti Costu koji je ubrzo izgubio svijest, a nakon nekoliko sekundi ga je pustio, shvatio da nešto nije u redu i sugerirao sucu Emersonu Pereiri Saezu da protivnik ne reagira.

Članovi oba tima rekli su sucu da prekine meč, ali im je on rekao da će prekinuti borbu nakon što Costa tapka. Nakon više od minutu i 30 sekundi borbu je prekinuo Barbosa - pustio je Costu koji je ostao nepomično ležati.

- Bilo je zastrašujuće, nisam mogao disati. Svi su mu vikali da sam u nesvijesti, a on to nije provjerio. To je njegov  posao. Da moj protivnik nije prekinuo borbu bio ih mrtav, uznemireno je rekao Costa nakon meča. Sudac Emerson Pereira Saez je najavio odlazak u mirovinu.

Ključne riječi

Komentara 3

DH
dalibor.hren
14:32 22.08.2018.

Prekida nije bilo, protivnik mirno leži, trebao je dva-tri puta opaliti suca!

DU
Deleted user
09:17 22.08.2018.

Prije mirovine neka ode u tri p.m.

Avatar poljicanin
poljicanin
10:12 22.08.2018.

I to je "sport"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije