Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE S FEDEREROM

Đoković nakon pobjede nad Čilićem pokazao da je veliki sportaš

Čilić - Đoković
Foto: Reuters
1/5
19.08.2018.
u 09:08

- Razumijem, ali iz poštovanja prema Goffinu neću odgovoriti na pitanje - rekao je Đoković. Publika je takav sportski stav tenisača nagradila pljeskom.

Novak Đoković sinoć je na Mastersu u Cincinnatiju svladao Marina Čilića sa 6:4, 3:6, 6:3 i prošao u finale.

Odmah nakon meča novinarka je pitala Đokovića koga očekuje u finalu te dodala da respektira sve tenisače, ali da smatra da će Roger Federer svladati Davida Goffina te u finalu igrati sa Srbinom.

- Razumijem, ali iz poštovanja prema Goffinu neću odgovoriti na pitanje - rekao je Đoković. Publika je takav sportski stav tenisača nagradila pljeskom.

Ipak, Đoković će na kraju u finalu igrati s velikim Švicarcem kojem je Goffin zbog bolova predao meč kod rezultata 7:6 i 1:1. Federer je sedam puta osvajao ovaj turnir i u Cincinnatiju nikad nije izgubio finale. Meč je na rasporedu u 22 sata, a Đoković u međusobnim susretima vodi 23:22.

>> Čilić se vratio u Zagreb uoči Davis Cupa

Komentara 55

Avatar southman
southman
09:41 19.08.2018.

Svaka čast Noletu na odgovoru ! A što reći zaČilića !? Nole samo treba da drži lopticu u igri i čeka Čiliževu neprisiljenu pogrešku. Cijela filozofija njihovih mečeva !

Avatar komentatorx
komentatorx
13:12 19.08.2018.

Đoković je veliki čovjek i odavno sam ga zavolio. Pomalo sam i ljubomoran što Hrvatska nema tenisača takvoga kalibra.

BI
binki
10:35 19.08.2018.

Oboje normalni sportaši.... Ustaše i četnici na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije