Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE ODLUKE

Oko sokolovo jasno poručilo: Pajač je pogriješio u svim spornim situacijama!

Zagreb: U 13. kolu Prve HNL-a sastali se Dinamo i Osijek
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.06.2020.
u 20:57

Dakle, VAR se može gledati kod izravnog crvenog kartona, a isto ne vrijedi kada se radi o isključenju kojem prethodi drugi žuti karton. Tada se isti ne može koristiti, koliko god to zvučalo besmisleno

Rijeka će u finalu hrvatskog kupa igrati protiv Lokomotive. Rožmanova momčad je do pobjede protiv Osijeka (3:2) stigla nakon rezultatskog preokreta.

Sudac Igor Pajač nekim je svojim odlukama izazvao ljutnju u taboru momčadi iz Gradskog vrta, a sada je svoj sud dao i  'oko sokolovo' Marijo Strahonja za 24sata

Kratko i jasno je poručio kako je sudac u sve tri sporne situacije - pogrešno postupio

U četvrtoj minuti oštar start Osijekova igrača Lončara na Gorgonu sudac nije kaznio ni žutim kartonom, a Strahonja smatra kako je to bio izravni crveni karton

- Drugi žuti karton Kleinheislera bio je prestrog, nije to bio intenzitet za isključenje. Ali, valja napomenuti kako se kod takve situacije VAR ne uključuje, kad je, dakle, riječ o drugom žutom kartonu - rekao je Strahonja o situaciji koja je po mnogima prelomila susret te tako odgovorio i onima kojima nije bilo jasno zašto Pajač nije potražio pomoć VAR-a. 

Dakle, VAR se može gledati kod izravnog crvenog kartona, a isto ne vrijedi kada se radi o isključenju kojem prethodi drugi žuti karton. Tada se isti ne može koristiti, koliko god to zvučalo besmisleno.

Za jedanaesterac koji je Pajač sudio zbog visoko podignutog lakta Talysa, Strahonja kaže:

Igrač Osijeka prirodno otvorenom rukom ulazi i nenamjeran kontakt sa suparnikom i to nije intenzitet za kazneni udarac. Ali, VAR se kod takve situacije ne smije uključiti jer sudac audiovezom prenosi što je vidio, a ako se VAR suci uvjere u smjernice suca, nemaju pravo intervenirati - poručio je Strahonja.

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka 

Komentara 3

ST
sttipe
16:11 02.06.2020.

Sve je kriv Hajduk. Da se nije stalno bunio, ne bi ni ostali. Znali bi da tako mora bit.

Avatar SharonPO87
SharonPO87
13:56 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
05:42 02.06.2020.

Dakle, pošto je u 4.minuti igrač Osijeka trebao dobiti crveni karton, jasno je da Osijek nije oštećen u ovoj utakmici. Možemo samo zamisliti kako bi, najvjerojatnije, prošao da je od početka igrao s 10 igrača. Vjerojatno bi dobili 5 komada. P.S. Zanimljivo da u Osijeku ne spominju taj detalj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije