Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAK MISTIK

Objasnio događaje u Zadru, spominjao i Đokovićeve korijene: Mislio je da je iznad zakona!

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
29.06.2020.
u 12:41

Pozvao Federera i Nadala da se izjasne o tome što se dogodilo na Adria Touru

Nakon što je Adria Tour u Zadru neslavno završio, a za posljedicu ima desetero ljudi zaraženih koronavirusom (među kojima su i tenisači Dimitrov, Ćorić i Đoković i još trojica trenera), iz teniskog svijeta uslijedile su brojne kritike upućene Novaku Đokoviću, idejnom začetniku turnira, kojega mnogi smatraju i predvodnikom opasnih tulumarenja u Beogradu, nakon čega je zaraza među tenisačima i krenula. No, neki nisu toliko kritizirali koliko su željeli objasniti situaciju, sebi i drugima.

Među takvima je direktor turnira u Marseilleu Jean-Francois Caujolle. U razgovoru za L'Equipe o Đokoviću je kazao i sljedeće:

- Imam dojam da je Đoković mislio kako je iznad prirodnih zakona, ima tu slavensku, mističnu stranu, misli da je nepobjediv. No, kad se igrate sa životima drugih ljudi, onda imate odgovornost za to što radite. Novak ima izraženu tu mesijansku crtu, osjeća se iznad svega toga. Njegova mističnost je opasna, on je na rubu da sebe proglasi guruom - kazao je 67-godišnji Francuz.

On p(r)oziva Federera, Nadala i druge tenisače iz svjetskog vrha da se izjasne o tome što se dogodilo s Adria Tourom.

- Želio bih da i oni kažu što misle. Kyrgios izvana izgleda kao provokator, ali iznutra je dobar, za razliku od Đokovića koji ima uglađenu vanjštinu, a iznutra ima svačega - napomenuo je Caujolle, i sam bivši tenisač.

>>> Pogledajte kako su se Ćorić i Ivanišević zabavljali u Zadru


 

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
08:27 30.06.2020.

evo nas u svijetu (znanstvene) fantastike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije