Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILO IH

Srbi oduševljeni onime što je Đoković doživio u Hrvatskoj: Svaka čast!

Zadar: Novak Đoković uživao na Gibonnijevom koncertu
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/5
26.06.2020.
u 20:23

Poslije morbidnog grafita u Splitu, osvanuo još jedan u Zaboku. Ovog puta poruka sasvim drugačija! - piše Kurir

Nakon što je u četvrtak ujutro na zidu jedne zgrade u Sinjskoj ulici u Splitu osvanula ružna poruka upućena Novaku Đokoviću, točnije grafit s gnjusnom porukom: 'Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita da Bog da krepa. Đokoviću, umri', koji je zgrozio cijelu hrvatsku javnost, istu večer stigla je još jedna poruka za tenisača, ovaj put u Zaboku i to u potpunosti suprotna od natpisa u Splitu. 

-  Da dugo živiš to nam je želja. Pozdrav iz Zaboka! Hvala ti!! Đokoviću živi - stoji u poruci koju je napisala Bojana Birač koja je tim činom izazvala poztivne rekacije javnosti u Hrvatskoj, a taj potez izazvao je oduševljenje i u Srbiji gdje su mediji sve prenijeli. 

-  Djelo koje će Novak dobro zapamtiti, poslije morbidnog grafita u Splitu, osvanuo još jedan u Zaboku, ovaj je šokirao i same Hrvate - piše Alo te dodaje:

- Svaka čast!

Poslije morbidnog grafita u Splitu, osvanuo još jedan u Zaboku. Ovog puta poruka sasvim drugačija! - piše Kurir.

>>> Pogledajte kako su se zabavljali Ivanišević i Ćorić u Zadru

 

 

Komentara 54

DU
Deleted user
23:53 26.06.2020.

Mediji su najvece zlo ovih prostora..cilj i jeste podloziti vatru da se mase talasaju..kako prodati neku dosadnu i recimo lijepu vijest...nego samo sra..a i crna kronika..Svi normalni ljudi znaju da su tenisači i organizatori imali dobru namjeru ali j..ga desi se pogreska svakom..takav je zivot

LI
LiberLiber
03:31 27.06.2020.

Zbilja ne shvatam pravila jer za svaki komentar dobijem zuti karton. Naslucujem sljedece: ne smijete dirnut evidentne rusko-srpske trolove ovdje. Ne diraj Srbe i bit ces miran na Vecernjem. Bizarno. Na srpskim portalima me nece kaznit za sto ovdje kaznjavaju

CR
croban1111
00:16 27.06.2020.

Ovi komentari koje su likovi iz vl-a ostavili, govore sve o njima. Pa stvarno, mislite li vi da su vaši čitaoci stvarno glupi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije