Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo okupljanje Ciboninih veterana

Novosel: Nakić je zabio horok kao Crvenoj zvezdi 1984.

cibona veterani (1)
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
1/4
28.01.2012.
u 21:40

U ime sjećanja na Dina Koljaju, mladog Petrinjca koji je prije tri godine poginuo od zaostale mine iz Domovinskog rata, po prvi put su se okupili Cibonini veterani.

Miks igrača različitih generacija činili su Arapović, Nakić, Knego, Cvjetićanin, Ušić, Alihodžić, Skelin, Krstić, Marcelić, Sikirić, a zaigrao je i predsjednik kluba Ivica Lovrić koji je u pobjedi 66:47 nad veteranima Petrinje zabio četiri koša, a potom Centru za razminiranje dodijelio ček od 10.000 kuna u ime Grada Zagreba.

Petrinjce je pojačao Cibonin sportski direktor Nikša Prkačin, a cibose je vodio Mirko Novosel kojem je pomoćnik bio direktor kluba Zdenko Antunović.

- Na parketu je bilo osam olimpijskih medalja, a najvažnija vijest je bila da dr. Božidar Fučkar, koji se pojavio u sakou s Ciboninim grbom iz 1981., nije morao intervenirati. Nakić je pak zabio horok kao 1984. protiv Crvene zvezde, a zalijepio je jednu bananu kao nekad Sabonisu - sa smješkom je pričao Novosel koji je posljednji put sjedio na klupi krajem prosinca 2005. kada je vodio selekciju Europe protiv Makabija u čast velikog izraelskog igrača Mickeya Berkowitza.

Najviše koševa za cibose postigli su oni mlađi veterani, Marcelić 15 i Skelin 13.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije