Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLEMA POTRAŽNJA

Novi derbi je pred vratima! Opus Arena rasprodana u nepuna dva dana

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
30.01.2024.
u 17:41

Hajduk i Osijek su se ove sezone susreli već dva puta. U prvoj je utakmici, odigranoj u listopadu, slavio Osijek rezultatom 2:0. Nepunih mjesec dana kasnije odigrali su svoj drugi susret u kojem je bodove izvukao Hajduk (1:0)

Hajduk nakon bolnog poraza u 20. kolu HNL-a u Jadranskom derbiju protiv Rijeke (2:1) igra još jednu veliku utakmicu hrvatskog nogometa. Ovoga je puta protivnik Osijek, a bijeli neće imati prednost domaćeg terena, nego će morati potegnuti do grada na Dravi.

Tamo ih čeka najmoderniji hrvatski stadion. Kao i uvijek kada je riječ o utakmicama Hajduka, interesa ne nedostaje. Ulaznice za susret u Opus Areni puštene su u prodaju ovog ponedjeljka u 10 sati, a rasprodane se za nešto više od 24 sata.

GALERIJA Hajduk slavio Osijeku! (0-1) 'Bijeli' se golom Livaje vratili na vrh ljestvice

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
1/13

Prilikom prodaje ulaznica ponovo se pojavilo u nekoliko navrata viđeno ograničenje. Do njih su mogli samo članovi NK Osijeka, a jedna je osoba mogla kupiti najviše pet ulaznica, s time da četiri dodatne osobe nisu morale biti članovi kluba.

VEZANI ČLANCI:

Hajduk i Osijek su se ove sezone susreli već dva puta. U prvoj je utakmici, odigranoj u listopadu, slavio Osijek rezultatom 2:0. Nepunih mjesec dana kasnije odigrali su svoj drugi susret u kojem je bodove izvukao Hajduk (1:0).

U ovu utakmicu Osijek ulazi s rutinskom pobjedom protiv Rudeša, dok je Hajduk u nezavidnoj situaciji. Osim što su proljetni dio sezone započeli porazom pred vlastitom publikom u vrlo važnoj utakmici, ozlijedio se Marko Livaja, najbolji igrač i okosnica momčadi te strijelac jedinog pogotka u pobjedi protiv slavonskih rivala.

VIDEO Poljud u deliriju: 30 tisuća ljudi zapjevalo je Dalmaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije