Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA NASLOV

Od perspektivnog mladog igrača, do hit trenera. Bivši Sopićevi treneri otkrili tko je vođa Rijeke

30.01.2024.
u 16:42

"Sopić je na miran način došao u Rijeku, nasuprot Jakiroviću koji je bio dosta nekorektan prema klubu. Sopić je zaslužan za ovo jer stvara", rekao je Ivica Matković koji je Željka Sopića susreo uoči derbija protiv Hajduka

Komentara 5

KU
Kujttim
12:31 31.01.2024.

Hajduku treba neki vođa kao što je Sopić. Samo što bi ga ovi u Hajduku vrlo brzo kastrirali, našli bi mu neku manu, izvukli bi neku fotografiju na kojoj se vidi s kim je Sopić popio kavu prije 10 godina i onda bi krenulo masakriranje. To Sopić ne bi trpio i otišao bi. Bio sam siguran, nakon 1-0, da Hajduk ne može dobiti 2 gola, ali eto, upravo to se dogodilo.

KU
Kujttim
12:27 31.01.2024.

Sopić, Toplak, Zekić, Silvio Čabraja, to su ok treneri.

Avatar rubinet
rubinet
18:47 30.01.2024.

Sopić, Toplak,Zekić,Tomislav Stipić...treneri koji čine HNL zanimljivim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije