Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa i atraktivna

Đoković u zagrljaju seksi kuharice, Englezi tvrde da je ona razlog za krizu braka!

Novak Đoković
Foto: Instagram
1/10
09.07.2017.
u 19:46

– Volim se zabavljati, društveni život mi je važan, ali na kraju dana moram se odmoriti i pobrinuti za sestre Williams

Engleski mediji posljednjih su se dana raspisali o Novaku Đokoviću i njegovim ljubavnim problemima, a danas je stigla nova porcija. Naime, Otokom se brzo proširila priča kako je brak između bivšeg najboljeg tenisača svijeta i njegove supruge Jelena poljuljala lijepa kuharica Lauren Von Der Pool.

Dvojac se upoznao prije nekoliko godina, a ona, koja inače kuha za sestre Williams, davala mu je savjete za dijetu. Godine 2012. na Instagramu je objavila fotografiju s Đokovićem na kojoj su bili zagrljeni, što je bacilo prvu sumnju na njihovu romansu.

– Volim se zabavljati, društveni život mi je važan, ali na kraju dana moram se odmoriti i pobrinuti za sestre Williams jer one su mi najbitnije – rekla je tada Lauren Von Der Pool.

 

 

When world no 1 @djokernole is your fan lol! Not to be bragadoscious but I'm kinda a big deal 🏆💁👑

Objavu dijeli Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen)

Lijepa kuharica tada se, međutim, nije prestala družiti s Đokovićem, još su nekoliko puta viđeni zajedno, a engleski mediji nagađaju da su se upustili u avanturu, što je i navodni uzrok krize u Đokovićevu braku.

Iako su oboje negirali da su bili u vezi, Englezi i dalje tvrde da ta opcija nije isključena...

Podsjetimo, nedavno je John McEnroe Đokovića usporedio s Tigerom Woodsom, golferom koji je poznat po mnogobrojnim aferama.

– Ako vas nešto ometa, tada više niste isti igrač. Osoba koja mi pada na pamet pri pomisli na Novaka nije tenisač, zapravo je golfer: Tiger Woods. Kad je Woods imao probleme sa suprugom, potpuno je skrenuo s tračnica, nije više bio isti igrač, ni blizu tome. Tako da se počinjemo pitati je li moguće da se to događa i s njim – izjavio je McEnroe. Engleski mediji raspisali su se kako bivši broj 1 "ugrožava brak nizom veza", rekao je McEnroe i time dodatno potpalio vatru. Đokoviću će sve teže biti svojoj ženi objasniti sve što se piše i govori...

 

 

 

🦁LION OF JUDAH 🦁 📸 by @lights_aun hair by @calitinahair makeup 💄 by ME

Objavu dijeli Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen)

 

 

#GREENJUICE 🍃 The drink that gives you #UNICORN WINGS 🦄

Objavu dijeli Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen)

 

 

 

Komentara 39

DU
Deleted user
21:46 09.07.2017.

I tata bi, sine...

DA
darwil
20:02 09.07.2017.

A zašto se ne bi malo počastio,pa to je gladijatorski sport a ne Mamić show.

MA
MatijaGubecGS
22:10 09.07.2017.

Majstore, samo naprijed. Sve ih .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije