Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIDIER DESCHAMPS

Njemačka je favorit protiv nas, rekao sam to još na početku prvenstva

'Newly-named coach of the French national football team Didier Deschamps gives a press conference on July 9, 2012 at the FFF (French Football Federation) headquarters in Paris. The 43-year-old - who c
Foto: 'PATRICK KOVARIK'
03.07.2014.
u 23:00

- Znate dobro da je njemačka momčad jako snažna, vrlo iskusna, ali nema straha - tvrdi izbornik Francuske.

Njemačka i Francuska najzvučniji su par četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i zanimljivo je pratiti rasprave o tome tko je favorit jer i jedni i drugi tu ulogu daju suprotnoj strani.

Izbornik Njemačke Joachim Loew označio je Francuze kao favorite, a isto to učinio je potom i Didier Deschamps.

- Kako divno. Na početku ovog Svjetskog prvenstva sam rekao da su oni favoriti. Njemačka ima puno više iskustva od nas. Mislim da su imali problema protiv Gane, na primjer, ali su se uvijek izvlačili - kaže francuski strateg i potom se osvrnuo na igru njegovih protivnika:

- Znate dobro da je njemačka momčad jako snažna, vrlo iskusna, ali nema straha. Užitak je biti u ovoj poziciji. Pritisak ne postoji. Pokušat ćemo ispisati još stranicu naše povijesti.

Prema prikazanom, favorit je ipak Francuska, ali to ništa ne znači prije ovakvog susreta. Ostaje nam samo da se radujemo tek trećem megazvučnom dvoboju na prvenstvu, nakon onog Španjolske i Nizozemske te Italije i Engleske.

>> Njemačka slomila Alžir tek u produžecima, Vaha zaplakao

Komentara 1

EV
ebes vl i njegove admine
11:01 04.07.2014.

svi su danas favoriti, triba jemat i malo srice, a srici triba znat i pomoc dobron igron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije