Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slične kao jaje jajetu

Ljudi ne vjeruju da to nisu blizanke: Možete li otkriti tko je ovdje majka, a tko kći?

Maria Taktouk i Daniella Semaan Fàbregas
https://www.instagram.com/mariataktouk/
21.10.2020.
u 12:55

Ove prelijepe žene doista dijele 24 godine

Maria Taktouk, pokćerka fantastičnoga španjolskoga nogometaša Cesca Fabregasa, u utorak je proslavila 21. rođendan. Naravno, palo je čestitanje na društvenim mrežama, a u oko nam je upao gotovo nevjerojatan detalj. Njezina majka Daniella Semaan Fabregas izgleda kao da joj je sestra vršnjakinja unatoč tome što joj je 45 godina!

Daniella i Maria često na svojim profilima na Instagramu poziraju zajedno, a njihova je sličnost zapanjujuća. 

Daniella je dosad rodila petoro djece, od toga troje sa slavnim veznjakom koji danas igra pod ravnanjem Nike Kovača u Monacu, a Marijin biološki otac bogati je biznismen Elie Taktouk, koji je Fabregasa 2012. godine optužio da mu je ukrao suprugu dok je s njom pokušavao dobiti treće dijete. 

U srpnju je osuđen na sedam mjeseci zatvora upravo stoga što nije poštovao sudske odluke vezane uz Danielle, odnosno, uz njihovu mučnu brakorazvodnu parnicu koja i danas vuče repove, pitanja što je čije i tko kome pripada.

– Ne mogu vjerovati da smo ovo putovanje započeli kada ti je bilo samo devet godina, odnosno da ti je već 21. Tvoja majka odradila je izvanredan posao, odgojila je jednu čudesno ljubaznu i dragu osobu te sam silno ponosan što se mogu nazvati tvojim očuhom. Ostani tako skromna i draga. Bog te blagoslovio, uživaj u svom prekrasnom danu – napisao je Fabregas na Instagramu.

Daniella (45) i Maria (21)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twenty one at last 🎉 @mariataktouk عيد ميلاد بنتي 🎉🙏🏻 عمري كله 🙏🏻

A post shared by Daniella Semaan Fàbregas (@daniellasemaan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you mama @mariataktouk

A post shared by Daniella Semaan Fàbregas (@daniellasemaan) on

Komentara 3

KG
KG002
13:50 21.10.2020.

Definitivno idu istom estetskom kirurgu.

TO
torcidasplit11
13:21 21.10.2020.

I već imaju labrnje ka patke

TO
Tomiskum
06:28 22.10.2020.

Moćni Photoshop

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije