Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba u Čečeniji

Nikolina Orlović osvojila četvrtu titulu

nikolina orlovic
Foto: Fenix Magazin
01.12.2013.
u 18:00

26-godišnja Hrvatica rođena u Augsburgu nastupa pod imenom Nikki Adler.

Njemačka boksačica hrvatskih korijena Nikki Adler, ili pravim imenom Nikolina Orlović, u glavnom čečenskom gradu Groznom osvojila je svoju četvrtu titulu prvaka zaredom. Novi pojas u WBC kategoriji  26-godišnja Hrvatica koja je rođena u Augsburgu a trenira u Ulmu, i koja boksa pod njemačkom zastavom, osojila je u deset rundi na bodove (98:92 i 97:93) u borbi protiv Zane Brige iz Latvije, javlja Fenix Magazin.

Ovom pobjedom objedinila je četiri svjetske titule: WBC , WBF, WBU i WIBA.

Zanimljivost ovog meča jeste to da je po prvi put u jednoj muslimanskoj zemlji održan ženski boks meč. Borba je održana pod najvišim mjerama sigurnosti. U prvom redu do ringa sjedio je čečenski predsjednik Ramzan Kadyrov Achmatowitsch.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije