Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s kolumbijcima

Neymar o crvenom kartonu: Jednostavno sam poludio na suca...

Brazil - kolumbija
Reuters/Pixsell
18.06.2015.
u 11:35

Što da radim? Suci pravila uvijek koriste protiv mene, tvrdi barzilska zvijezda.

Neymar je nakon utakmice protiv Kolumbije sudjelovao u tučnjavi i Brazilci sada iščekuju kaznu za svoju najveću zvijezdu. Napadač Brazila je loptom napucao Pabla Armera nakon čeka je ušao u okršaj s Murillom, a potom ga je snažno odgurnuo igrač Seville Carlos Bacca.

Neymar je ranije na toj utakmici zaradio žuti karton, a okršaj nakon sučevog zvižduka bio je dovoljan da ga se kazni i s crvenim. Pocrvenio je i Bacca.

"Što da radim? Suci pravila uvijek koriste protiv mene.... Zbog čega sam isključen? Ne znam, znam jedino da sam primio udarac i da sam odgurnut. Zbog toga sam se sukobio s nekim Kolumbijcima. To je sve," rekao je Neymar nakon utakmice i dodao:

"Lopta mi je bila u rukama, ali nisam to namjerno napravio. A žuti karton sam zaradio jer sam pao..."

"Stavite slabog suca da sudi utakmicu i ovo se dogodi. Jednostavno sam poludio na suca koji svoj posao nije obavljao kako treba."

A kako je prošao susret Neymara i Zunige, igrača koji je na SP-u udarcem u leđa Brazilcu slomio kralježak, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Kolumbija šokirala Brazil i prekinula Dungin niz, isključeni Neymar i Bacca

Foto: Alcatel

Komentara 1

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:22 18.06.2015.

mislim da se Neymar ovim izjavama oprostio od ovogodišnjeg izdanja Copa America

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije