Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BOKSAČ

Neočekivani problemi za Filipa Hrgovića, nije jasno zašto ga svi izbjegavaju

Filip Hrgović vratio se u Zagreb nakon meča s Rydellom Bookerom.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
07.07.2021.
u 17:12

Slavnom promotoru Eddieju Hearnu nije jasno zašto mnogi izbjegavaju hrvatskog boksača.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović još uvijek ne može pronaći suparnika. Trebao se Filip boriti protiv Michaela Huntera, ali je Amerikanac početkom svibnja otkazao meč. Odustao je od borbe i mjesta na IBF ljestvici te potpisao ugovor s Triller promocijom, piše Croring.

Hrgovićev promotor Eddie Hearn krenuo je u potragu za potencijalnim protivnikom, ali izgleda kako to nije baš jednostavno.

– Svaki dan tražimo protivnika, nekoga tko je spreman ući u ring protiv Hrgovića – kaže Eddie Hearn i nastavlja:

– Posljednji izbor je bio Martin Bakole. Njegov trener Billy Nelson rekao je da ne može biti spreman do kolovoza, ali hoće do rujna. To je u redu, iako smo bili pomalo razočarani. Najvažnije je bilo da se nešto odradi, kad odjednom on traži još jedan meč za zagrijavanje.

Slavnom promotoru nije jasno zašto mnogi izbjegavaju hrvatskog boksača.

– Netko iz Top 15 ima priliku boriti se protiv Filipa Hrgovića u posljednjoj borbi uoči dvoboja protiv Anthonyja Joshue i to ne želi. Prošli smo doslovno cijelu ljestvicu i nismo našli boksača koji je spreman to učiniti – istaknuo je Eddie Hearn, te dodao kako želi što prije pronaći suparnika našem Hrgoviću.

>> Pogledajte i razgovor s Filipom Hrgovićem

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crocro
17:48 07.07.2021.

Zašto, pa jednostavno, Hrgović je kamen koji se kotrlja i sve melje pred sobom. Vide oni to svi i zato se nitko ne usudi ostati poražen i ponižen. Za Filipa je najvažnije da ostane u radnoj kondiciji i da je u svakom trenutku spreman pomesti protivnika s pozornice, razgrnuti sve sa strane i doći do kapitalca i na kraju i kapitalcu skinuti rogove. To je cilj Hrgi, on zna što radi i neće odustati a provokatori su mu najslađi zalogaj. Naprijed Hrga, završi zapoočeti posao, krenuo si na put i dođi do cilja. Svi smo uz tebe.

Avatar Urbanihercegovac
Urbanihercegovac
18:22 07.07.2021.

možda se redovito ne tušira pa se previše čuje ispod pazuha...nije baš ugodno u klinću snifati pazuhe a pogotovo od nekog ko je sa tuširanjem na vi....sigurno ga zbog toga izbjegavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije