Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD BJELICA:

Betis me nije kontaktirao, o svemu sam saznao iz medija

Nenad Bjelica
UESyndication/PIXSELL
13.01.2016.
u 08:53

'Znate i sami kako je to u nogometu, puno se priča, ali je jako malo pravih ponuda.'

Nenad Bjelica odnedavno je slobodan trener, samim time na meti mnogih svjetskih klubova. No, proteklih dana bivšeg se trenera Spezije počelo dovoditi u kontekst sa španjolskim prvoligašem Betisom. Nenad Bjelica jedan je dio igračke karijere proveo u prvoligašu iz Andaluzije.

- Nema nikakvih kontakata s Betisom. Baš kao i vi sve saznajem iz medija. Neki španjolski novinar me očigledno spomenuo u kontekstu Betisa, to su preveli talijanski, pa onda i naši mediji - kazao je kroz smijeh za Nenad Bjelica za Goal.com, a potom dodao:

- Evo, sada sam u Klagenfurtu, odmaram od posla. I razmišljam što i kako dalje. Znate i sami kako je to u nogometu, puno se priča, ali je jako malo pravih ponuda. Neke sam konkretne stvari odbio, u drugim su se slučajevima klubovi odlučili za druge trenere. I to treba poštivati.

>> Što je još rekao Nenad Bjelica čitajte na Goal.com

>> Nenad Bjelica kandidat za klupu Betisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije