Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NEISPUNJENOG CILJA

Nema mira na Poljudu! Odbijena ostavka Marina Brbića, mole ga da povuče odluku

Marin Brbić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/4
17.07.2020.
u 17:37

Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka - rekao je predsjednik Brbić

Nadzorni odbor Hajduka nakon rasprave je odbio je ostavku Marina Brbića na mjesto predsjednika Uprave splitskog kluba!

- Razumijemo njegovu odluku jer je ostavku najavio ako ne uspijemo uhvatiti kvalifikacije za Ligu prvaka. Jasno je kako nećemo to ostvariti, i iako shvaćamo ljudsku stranu ostavke Marina Brbića, mi smo istu odlučili odbiti. Tražili smo od njega da ostavku povuče i sada čekamo njegovu odluku - otkrio je Benjamin Perasović, član NO Hajduka.

- Znam da će to u ljudskom smislu biti jako teško, možda i nemoguće. Ipak, mi ćemo učiniti sve u našoj moći da ga uvjerimo da ostane u klubu, unatoč tome što se tako ne bi držao svoje riječi da odlazi iz kluba - dodao je Perasović.

Podsjetimo, Marin Brbić podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk nakon susreta u kojem su Splićani bili bolji od Dinama na Maksimiru s 3:2.

 - Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka - rekao je tada predsjednik Brbić te istaknuo:

- Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba.

Ključne riječi

Komentara 11

MM
Mirko_Motika
18:23 17.07.2020.

cirkus vozi dalje hahaha. druge godine igraju liga za bedaka oko 6-7. mjesta i onda će opet reći: dajte nam još samo par sezona vremena haha

DU
Deleted user
22:09 17.07.2020.

Cirkus živi vječno.

DH
dalibor.hren
19:32 17.07.2020.

Brbić i Tudor su dokazano dobitna kombinacija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije