Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa kao grijeh

Neki kažu da su uspjeli na ovoj fotografiji uočiti tortu, možete li je i vi pronaći?

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
17.08.2020.
u 21:44

Koliko je javnosti poznato, zgodna novinarka ovaj je rođendan proslavila isključivo u društvu prijatelja

Diletta Leotta, reći će mnogi, najljepša sportska novinarka svijeta, proslavila je u nedjelju 29. rođendan.

Koliko je javnosti poznato, ovaj je rođendan proslavila isključivo u društvu prijatelja, lišena zagrljaja voljenog muškarca budući da je tek nedavno, tamo negdje krajem srpnja, prekinula jednogodišnju vezu s boksačem Danielom Scradinom.

Diletta Leotta
1/23

Tko zna, možda je upravo i zato na Instagramu objavila provokativnu fotografiju koja je u međuvremenu osvanula na brojnim svjetskim portalima.

Naime, gotovo sedam milijuna pratitelja svakodnevno budno promatra što Leotta objavljuje, a među njima su i brojni sportaši. Još uvijek i spomenuti Scardina, koji je nedavno otvorio dušu ispred novinara Gabrielea Parpiglije.

- Volim je i nikada je nisam izdao. Ona je najbolje što mi je život dao. Primio sam udarac, ostavila me, ali naša srca znaju što smo jedno drugom pružali - kazao je Scardina i tako priznao kako se još uvijek nada da nije definitivno kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 ❤️🎂

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Ključne riječi

Komentara 2

Učitelj
11:20 18.08.2020.

Brada veća od Miočićeve je prvo kaj sam uočio.

FI
Filius
23:43 17.08.2020.

Vidio sam ljepše pornoglumice. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije