Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna Viki

Ljepotica koju je Ronaldo htio, a Hamilton imao, objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola!

Viktoria Odintcova
Foto: instagram.com/viki_odintcova
1/3
11.08.2020.
u 12:53

Objava je brzo prikupila više od stotinu tisuća lajkova

Viktoria Odintcova, ruska manekenka i televizijska voditeljica, objavila je na svojem profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je potpuno gola!

Objava je brzo prikupila više od stotinu tisuća lajkova, te je pitanje koje je sve slavne osobe sada potaknula da joj pošalju privatnu poruku na toj društvenoj mreži.

Naime, Odintcova je svojedobno otkrila da joj se preko poruka udvarao Cristiano Ronaldo, ali i da je pala na šarm šesterostrukoga svjetskog prvaka u formuli1 Lewisa Hamiltona.

Prije samo nekoliko dana kazala je da se s njim nalazila u romantičnoj vezi nakon što je prekinuo s Nicole Scherzinger, ali i naglasila da su danas ipak samo prijatelji.

Odintcovu na Instagramu u ovom trenutku prati više od pet milijuna ljudi, a među njima se i danas nalazi Neymar, Brazilac kojemu nikad nije bilo mrsko poslati koju riječ kada bi mu neka djevojka zapela za oko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere in my heart ❤️

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Komentara 18

DU
Deleted user
14:46 11.08.2020.

Imao Hamilton, htio Ronaldo, zamijenio je Brad , ovo kao da se sa sličicama mijenjaju!

Avatar Idler
Idler
13:58 11.08.2020.

Išče novega sponzora....ova prva dva su utekli 😁

GA
GandalfovBrat
14:47 11.08.2020.

ukrala im je srca, a očito i dio obrva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije