Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOEL EMBIID

NBA zvijezda i aktualni MPV lige propustit će božićnu utakmicu protiv Miami Heata

NBA: Toronto Raptors at Philadelphia 76ers
Kyle Ross/REUTERS
25.12.2023.
u 14:00

Embiid se ozlijedio tijekom prve četvrtine u pobjedi (121-111) Philadelphije nad Toronto Raptorsima  u petak, ali je ipak igrao s istegnućem i postigao 31 poen i 10 skokova.

Zvijezda Philadelphia 76ersa Joel Embiid propustit će božićnu utakmicu protiv Miami Heata u ponedjeljak zbog uganuća desnog gležnja. Sixersi su objavili da Embiid nije otputovao s momčadi u Miami, ali još nije isključen za sljedeću utakmicu momčadi u srijedu na Orlando Magicu.

Embiid se ozlijedio tijekom prve četvrtine u pobjedi (121-111) Philadelphije nad Toronto Raptorsima  u petak, ali je ipak igrao s istegnućem i postigao 31 poen i 10 skokova. Embiid je nakon toga šutio o ozljedi, rekavši da će ići na pregled gležnja i "vidjet ćemo" hoće li ga to ometati.

VEZANI ČLANCI:

Tako će aktualni MVP lige, propustiti utakmicu protiv Heata, jednu od pet utakmica NBA-a koje se igraju na Božić.  Sixersi iza sebe imaju osam pobjeda u zadnjih devet utakmica. U svakoj od posljednjih 13 utakmica, Embiid je zabilježio najmanje 30 poena i 10 skokova, što je niz kojim se izjednačio s Elginom Baylorom. Samo Wilt Chamberlain i Kareem Abdul-Jabbar imaju duži niz s takvim učinkom.

U sezoni Embiid ima prosjek od 35 poena, 11,7 skokova, šest asistencija i dvije blokade po utakmici. On je jedini igrač u ligi koji se nalazi među prvih deset u pogocima (prvi), skokovima (peti) i blokadama (10.), i ima više koševa (874) nego odigranih minuta (854) - nešto što je prije uspjelo samo Chamberlainu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije