Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastična atmosfera

Navijači: Vaterpolo je važniji od derbija

'11.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, finalna utakmica za muskih reprezentacija Hrvatske i Italije.  Hrvatski navijaci Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
1/26
12.09.2010.
u 00:05

- Radila sam prije 10 godina ovdje na Mladosti kao čistačica, i onda su bili jako dragi dečki.

Bivšem braniču Dinama i Hajduka bilo je važnije vidjeti kako se u bazenu vaterpolisti bore za zlato nego kako su prošli njegovi bivši klubovi. U gužvi, spuštajući se s tribine, pronašli smo Tomislava Rukavinu, donedavnog pomoćnog trenera u Maksimiru.

– Čudesno, kakva obrana! Dečki su briljirali, a ja i moj sinčić Gabrijel (6) sjajno smo se zabavili. Upisat ću ga i na vaterpolo, veli da mu se jako sviđa – pričao je Rukavina, raspitujući se kako je prošlo na Poljudu.

– Zabili su bili? Stigli smo pogledati samo prvo poluvrijeme, Dinamo je bio mnogo zreliji – kaže nesuđeni vatreni iz '98.

Čistačica pustila suzu

Oni koji su ostali kratki za kartu mogli su proći i jeftinije, jer u zadnji čas prodavale su se i po 100 kuna. Na tribinama je bilo šaroliko društvo, majke s djecom, ljubavni parovi, a pronašli smo i jednu čistačicu!

– Radila sam prije 10 godina ovdje na Mladosti, poznajem većinu zlatnih momaka otkad su bili klinci. I onda su bili dragi dečki, svaka im čast – kaže suznih očiju Ljubica (65).

Iz Koprivnice su "potegnuli" tata i sin, morali su jer je Matej (12) lud za vaterpolom.

– Nismo baš mislili da će biti takva rasturaljka. I ja igram u Koprivnici, a obožavam Barača, stvarno je sjajan – kaže dječak koji već tri godine pliva za žutom loptom.

U publici je na engleskom navijala i Andrea Artukovich, naša dupinka.

– I'm so proud to be Croat – veli plavokosa reprezentativka rođena u Los Angelesu i dodaje: – Dečki su doista nevjerojatni. Jeste li znali da je Paulo Obradović moj rođak, on je iz Konavala, a jako mi je drag i Petar Muslim.

Na originalni početak subotnjeg izlaska, finale Europskog prvenstva, odlučio se i Marko (27), koji je djevojku odveo na tribine: – Izveo sam je na utakmicu, ovo joj je prvi put uopće da je bila na tribini. Na Dinamove utakmice ne idemo jer me nogomet ne zanima previše – kaže mladić.

Navijali su i zaštitari, veselili se svakom našem golu, primali se za glavu nakon promašaja. "Posla" sinoć nisu imali...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije