Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽIVJETI KARIJERU

Navijači su ga zazivali na Euru 2016., a uskoro bi mogao nazad u Dinamo?

13.03.2016., stadion Maksimir, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Marko Pjaca nakon sto je zabio drugi gol napravio je salto. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
26.11.2022.
u 20:53

- Marko Pjaca mogao bi napustiti Empoli u siječnju. Procjenjuje se da će skratiti posudbu iz Juventusa, koji će morati pronaći rješenje za hrvatskog igrača - napisao je talijanski novinar Nicolo Schira.

Hrvatska reprezentacija sjajnu je momčad imala već na Euru 2016., kada je vatrene vodio Ante Čačić. Ipak, ispali smo već u osmini finala - izbacio nas je Portugal, koji je u konačnici otišao do kraja.

>> VIDEO: Krenule kombinacije: Evo što će biti ako Hrvatska bude imala isti broj bodova kao Maroko ili Belgija

Ispali smo u produžecima, golom u 117. minuti kojeg je postigao Ricardo Quaresma. Bili smo blizu, a tadašnjem izborniku navijači su zamjerili kasne izmjene u susretu.

Posebno uvođenje Marka Pjace, koji je dobio tek zadnjih deset minuta i u kratkom vremenu unio svježinu te pokazao zašto je priliku trebao dobiti ranije. 

Tada je još bio igrač Dinama, a uskoro realizirao transfer u Juventus za 29 milijuna eura. Ipak, karijera mu zbog ozljeda nije išla željenim tokom pa, iako je službeno još uvijek u Juveu, išao je od posudbe do posudbe.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Trenutno istu odrađuje u Empoliju. No, talijanski novinar Nicolo Schira objavio je novosti o igraču.

- Marko Pjaca mogao bi napustiti Empoli u siječnju. Procjenjuje se da će skratiti posudbu iz Juventusa, koji će morati pronaći rješenje za hrvatskog igrača - napisao je.

Ovog se ljeta pisalo o tome da bi se Pjaca mogao vratiti u Dinamo da oživi karijeru. Ipak, do toga nije došlo.

Hoće li se sada modri aktivirati i pokušati ga dovesti u zimskog prijelaznom roku, ostaje za vidjeti...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije