Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLAPS NA POLJUDU

Navijači Hajduka u nevjerici, pojavila se nova priča o Jakobušićevoj smjeni: 'Uništit ćete klub!'

Split: Marko Livaja produžio ugovor s Hajdukom do 2027. godine
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
13.04.2024.
u 17:29

- Kako su ga 2011 spasili, što je činjenica, tako ga sada sustavno i svjesno pokušavaju ponovno uništiti i obezvrijediti. Nadajmo se da nije istina, ali.. - jedan je od napisa na društvenim mrežama

Glas naroda uvijek je zgodno, ali i uputno poslušati. Naročito u slučajevima kad se govori i piše o Hajduku. Preko sto tisuća članova, još tko zna koliko navijača i simpatizera, svi kao da su i dalje u nevjerici oko toga što se zadnjih tjedana događa u u klubu i oko njega. Nakon poraza od Rijeke smijenjen je najprije predsjednik Lukša Jakobušić, a potom i trener momčadi Mislav Karoglan. Zadnji je ostavku podnio sportski direktor Mindaugas Nikoličius koji će u klubu ostati do lipnja kada mu ističe ugovor. 

Navijači Hajduka, veliki dio njih, misli da Jakobušić nije zavrijedio da ga Nadzorni odbor smijeni. Štoviše, kažu neki, agilnom dubrovačkom poslovnom čovjeku trebalo je ponuditi novi ugovor da nastavi započeto prije tri i pol godine. Tada je klub preuzeo od Marina Brbića i mora se priznati, od njega napravio itekako respektabilnu marku, i to ne samo u hrvatskim okvirima. Nadzorni odbor smijenio ga je zbog neosvojene titule prvaka koju si je Jakobušić zacrtao u svom četverogodišnjem mandatu po dolasku. No, sada je veći problem kako naći novog čovjeka koji će, ne samo nastaviti Jakobušićevim putem, nego i napraviti nešto više.

A u našem medijskom prostoru pojavila se nova priča. Ona govori da je udruga Naš Hajduk imala u vidu smijeniti Jakobušića još prošle zime. O tome je prvi pisao upravo Večernji list. Dakle, ne radi se o Nadzornom odboru Hajduka, već isključivo o udruzi Naš Hajduk. Oni se o tome nisu izjašnjavali, a ostaje pitanje ima li u tome istine. Kako god, sve se to pročulo u navijačkim krugovima Hajduka, a neki navijači su bijesni...

Neki su navijači na društvenim mrežama iskazali njihovo nezadovoljstvo odlaskom Jakobušića. Prenijet ćemo samo neke od dojmova:

- Smijeniti Nadzorni odbor, izabrati novi, koji će potom sjesti u auto, otputovati u Župu Dubrovačku i na koljenima moliti najvećeg predsjednika u modernoj povijesti kluba da se vrati na funkciju i odradi novi mandat To je jedino rješenje - piše jedan korisnik društvene mreže X.

- NH imao namjeru smijeniti predsjednika Jakobušića još ovu zimu? Ako u ovome ima i trunka istine, klub nezaustavljivo tone ka dnu! Kako su ga 2011 spasili, što je činjenica, tako ga sada sustavno i svjesno pokušavaju ponovno uništiti i obezvrijediti. Nadajmo se da nije istina, ali..

Komentara 9

DA
damascus
18:26 13.04.2024.

Kada ulica vodi politiku, tada je to predznak kraja. Uvijek je tako bilo i biti će.

PB
pb1520
18:38 13.04.2024.

"Tada je klub preuzeo od Marina Brbića i mora se priznati, od njega napravio itekako respektabilnu marku, i to ne samo u hrvatskim okvirima." Molim komentare na drugi dio rečenice.

NO
Noštromo
20:34 13.04.2024.

Jadan je Hajduk ako je to istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije