Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUSTAFSSON NA METI

Navijači Hajduka protiv trenera: Platit ću mu kartu za Stockholm. Dodam i za sendvič

19.10.2021.
u 08:25

Splićani su trenutačno četvrti na prvenstvenoj tablici s 20 bodova.

Hajduk je u 12. kolu Prve HNL upisao svoj treći poraz. Bolji je s 2:0 na Šubićevcu bio Šibenik. Nakon susreta se u javnom prostoru još jednom povela rasprava o tome treba li švedski trener na klupi Splićana Jens Gustafsson dobiti otkaz.

Navijači Hajduka gotovo su jednoglasni i isključivo njega vide kao krivca za sve.

– Trener ni u jednoj utakmici nije izašao u istom sastavu i normalno je da se igrači ne mogu uigrati... Jednu utakmicu ovako, drugu onako. Bar sad ima igrača da može izabrati 11 kvalitetnih i imati kvalitetne zamjene, a on uvijek nešto rotira... – poručio je jedan od navijača, drugi je čak otišao toliko daleko da se ponudio da sam plati let treneru Hajduka:

– 1225 kuna karta je u jednom pravcu za Stockholm. Dat ću ja 1500. Da ima i za sendvič.

Inače, Hajduk je trenutačno četvrti na prvenstvenoj tablici s 20 bodova, a protiv Šibenika nije bilo Livaje i nekoliko drugih ozlijeđenih igrača.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:01 19.10.2021.

Za sitnu lovu pokupovali ste otpad iz Europe a dica iz dalmacije u Dinamu, Osijeku , Šibeniku igraju odličan nogomet. A vama su Krovinović, Katić, Elez, Kačaniklić, Fosatti. Sahiti, Eduok, Lovrenčić budućnost i zalog . Potjerajte Gustava , Nikevićiusa i velikog Predsjednika.

Avatar MK3
MK3
09:44 19.10.2021.

...kad ulica preuzme i napravi kaos, malo potraje dok se sve opet postavi na stabilne noge.

KL
Klavocin
10:17 19.10.2021.

Pa ko vama valja, otjerati će te šveđana, kao i talijana, pa sa kim da igra, hajduk ima sreće kaj su gorica i lokomotiva van forme, jer objektivno imaju bolju momčad. Hajduku nema pomoći još godinama, dok mu ulica, razni menađeri i novinari slažu ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije