Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAOTIČNO NA POLJUDU

Navijači Hajduka komentarima obasuli Dambrauskasa: 'Vrati se! Trebamo te'

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.10.2023.
u 16:37

Valdas Dambrauskas je na klupi Hajduka bio od studenog 2021. godine do rujna 2022. godine. U tom je periodu u 38 utakmica upisao 23 pobjede, osam remija i sedam poraza

Bivši trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, je prije godinu dana došao u grčki OFI s Krete. Klub ga je prošle sezone doveo kako bi ih zadržao u prvoj ligi. Dambrauskas se tamo izvrsno snašao te ove godine s klubom upisuje velike uspjehe. Osim pobjede nad AEK-om, nadjačali su i PAOK, trenutno drugoplasiranu momčad prvenstva.

Povodom godišnjice dolaska u klub, Dambrauskas se oglasio na Facebooku. Objavio je nekoliko fotografija te napisao: 

GALERIJA  Hajduk poražen na Poljudu! Niti Livaja ih nije uspio spasiti

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
1/42

"Za klub koji će uskoro proslaviti 100 godina postojanja, jedan godina ili jedna sezona u toj povijesti je jako malo vremena. Ipak, jedna godina u životu čovjeka ili sezona u životu trenera može izgledati kao cijela vječnost. Danas je točno godinu dana otkako sam sletio na Kretu i prihvatio ovaj izazov. Godina puna uspona i padova, napretka i razočaranja, dobrih i loših dana. Godina novih iskustava, novih prijatelja, novih uspomena i novih emocija. Godina koju ću teško ikad zaboraviti. Dajte sljedeću, najbolje tek dolazi."

Pod objavom je komentare ostavilo mnogo navijača Hajduka koji još u lijepom sjećanju čuvaju njegov angažman na Poljudu. Na klupi Hajduka bio je nešto manje od godinu dana. Točnije, od studenog 2021. godine do rujna 2022. godine. U tom je periodu u 38 utakmica upisao 23 pobjede, osam remija i sedam poraza.

VEZANI ČLANCI:

"Valdas, vrati se u Hajduk, trebamo te", stoji u jednom komentaru. "Čestitke, treneru, žao mi je zbog načina na koji je sve završilo", piše drugi, a s njime se slaže i navijač koji piše: "Cijenimo ono što imamo tek kad bez toga ostanemo."

Hajduk od poraza od Osijeka u 12. kolu HNL-a potresaju problemi na klupi. Nakon drugog uzastopnog poraza u dva velika derbija (najprije protiv Rijeke na Rujevici rezultatom 1:0 pa 0:2 od Osijeka), otkaz je dobio Ivan Leko. Umjesto njega je klupu preuzeo Mislav Karoglan, a navijači "bijelih" žive u nadi da će ovo biti sezona u kojoj konačno uzimaju dugo čekani naslov prvaka Hrvatske.

VIDEO Trener Hajduka izazvao bijes Torcide. Skandirali s tribina: 'Leko, odlazi!'

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
16:54 25.10.2023.

Nema penala, nema bodova.

XY
XYZ52
00:07 26.10.2023.

Adminjetrica, ne brini, biti će fritula za sve vas: od sjevera do juga, od istoka do zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije