Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI POTEZI

Karoglan priprema velike promjene u Hajduku i vraća dva otpisana igrača?

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/42
25.10.2023.
u 15:04

Podsjetimo, Nikola Kalinić je na kraju prošle sezone otišao zbog neslaganja s Ivanom Lekom, a nakon toga nije našao novog poslodavca i mogao bi se vratiti u Split kao slobodan igrač.

Mislav Karoglan vratio se na klupu Hajduka poslije 10 mjeseci zamijenivši Ivana Leku koji se razišao s bijelima nakon domaćeg poraza od Osijeka. Karoglan je odmah najavio i prve poteze, razgovarat će s Nikolom Kalinićem o povratku iskusnog 35-godišnjeg napadača u Hajduk.

GALERIJA Mislav Karoglan novi je trener Hajduka

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
1/8

Podsjetimo, Nikola Kalinić je na kraju prošle sezone otišao zbog neslaganja s Ivanom Lekom, a nakon toga nije našao novog poslodavca i mogao bi se vratiti u Split kao slobodan igrač. 

Drugi Karoglanov potez vjerojatno će biti promjena golmana i povratak iskusnog Lovre Kalinića na vrata. Leko je forsirao Ivana Lučića koji je stigao kao Kalinićeva zamjena, ali Karoglanu je bitno da ima dobar odnos sa senatorima u svlačionici pa će stoga protiv Slaven Belupa na vrata postaviti bivšeg vatrenog. 

VEZANI ČLANCI:

Lovre je zadnju utakmicu za Hajduk odradio protiv Lokomotive prije godinu dana, a dugo se oporavljao od ozljede križnih ligamenata. 

Komentara 4

Avatar feudalac
feudalac
16:38 25.10.2023.

Izjava Jakobušića kako je Karlogan najbolji trener za hajduka može se čitati i najbolji za Livaju. Sada je potpuno jasno da je Leko "odletio" zbog Livaje! Livaja je gazda na terenu i svlačionici, Karlogan je fikus a Jakobušić kockar, sve je stavio na jednu kartu.

BS
Berekin ST
16:13 25.10.2023.

Na zalost Hajduk je u totalnom neredu za koji su krivi svi pomalo a rjesenje je uvik bilo tu... i jos uvik je... bar blizu, nesto u Sirokom a nesto u Solinu. Nikoliciusu triba rec da nama ne triba popunjavat rupe jer to mogu i juniori nego PO-JA-ČA-NJA. To ovi koje je zadnje doveja nisu osim Mihaela Žapera koji je sam isforsira svoj dolazak. O Karoglanu necu trosit rici, djelom sta je vec bija trener hajduka i ako je to ono sto ce hajdujk igrat nece bit dobro a drugo, makar bilo drugi put, tu je, triba ga pustit dvi, tri utakmice. Ako Hajduk ne proigra sve sutirat i dovest budimira da ubaci svoje juniore.

XY
XYZ52
15:52 25.10.2023.

Hajduk ne bi trebao biti dom za zbrinjavanje senatora. Lucic je bolji vratar od Kalinica, u dobroj je formi i ne treba ga dirati. Ne igranje Nikole Kalinica je jedan od velikih Lekinih promasaja koji se nije upitao a tko ce zamjeniti LIvaju ako je ozljedjen ili nije u formi. Vrlo trivijalno pitanje koje ocito za Leku nije bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije